26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Atlas Jet Luton'a uçmaya başladı

Atlasjet’in İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Londra Luton Havalimanı’na tarifeli seferlerinin ilki bugün gerçekleşti. Yolculara lokum ikram edilen, pilotlar ve kabin ekibinin çiçeklerle uğurlandığı uçuş, 200 koltuklu Airbus A321-200 ile gerçekleşti. Haftada dört gün ile başlayan Londra seferleri, Haziran ayından itibaren haftanın her günü yapılacak. Atlasjet bugün İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Londra Luton Havalimanı’na ilk seferini gerçekleştirdi. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde uçağa biniş yapan yolculara lokum ikram eden Atlasjet temsilcileri, pilot ve kabin ekibine de çiçek verdi. Londra Luton Havalimanı’na dört saat süren yolculuk boyunca Atlasjet, yolcularını 200 koltuklu Airbus A321’ler ile uçurarak konforlu bir yolculuk sunuyor. EkonomiPlus bilet alan yolcular Londra uçuşlarında 25 kiloluk bagaj hakkı ve ücretsiz nefis ikramlardan yararlanabiliyor. Atlasjet yolcuları Gaziantep, Antalya, İzmir, Tahran, Tiflis ve Nizhnekamsk dahil olmak üzere birçok noktadan İstanbul aktarmalı olarak Londra’ya uygun bekleme süreleriyle bağlantılı olarak seyahat edebiliyor. KKTC yolcuları ise İstanbul’da uçaktan inmeden, Londra’ya kadar duraklamalı olarak uçabiliyor. Bugünkü uçuşta 10 yolcu Kıbrıs Ercan Havalimanı’ndan Londra’ya devam ederken, dönüş uçuşunda bu sayı 28 oldu.

2 Mayıs 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Atlas Jet Luton'a uçmaya başladı

Yolculara lokum ikram edilen, pilotlar ve kabin ekibinin çiçeklerle uğurlandığı uçuş, 200 koltuklu Airbus A321-200 ile gerçekleşti.

Haftada dört gün ile başlayan Londra seferleri, Haziran ayından itibaren haftanın her günü yapılacak.

Atlasjet bugün  İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Londra Luton Havalimanı’na ilk seferini gerçekleştirdi.

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde uçağa biniş yapan yolculara lokum ikram eden Atlasjet temsilcileri, pilot ve kabin ekibine de çiçek verdi.

Londra Luton Havalimanı’na dört saat süren yolculuk boyunca Atlasjet, yolcularını 200 koltuklu Airbus A321’ler ile uçurarak konforlu bir yolculuk sunuyor.

EkonomiPlus bilet alan yolcular Londra uçuşlarında 25 kiloluk bagaj hakkı ve ücretsiz nefis ikramlardan yararlanabiliyor.

Atlasjet yolcuları Gaziantep, Antalya, İzmir, Tahran, Tiflis ve Nizhnekamsk dahil olmak üzere birçok noktadan İstanbul aktarmalı olarak Londra’ya uygun bekleme süreleriyle bağlantılı olarak seyahat edebiliyor.

KKTC yolcuları ise İstanbul’da uçaktan inmeden, Londra’ya kadar duraklamalı olarak uçabiliyor.

Bugünkü uçuşta 10 yolcu Kıbrıs Ercan Havalimanı’ndan Londra’ya devam ederken, dönüş uçuşunda bu sayı 28 oldu.