18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Singapur Havayolları, yan şirketi SilkAir ile Denpasar'a günlük uçacak.

12 Aralık 2014 tarihinden itibaren, Singapur Havayolları'nın bölgesel kanadı olan SilkAir, Denpasar'a günlük hizmet verecek.

1 Kasım 2014 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Singapur Havayolları, yan şirketi SilkAir ile Denpasar'a günlük uçacak.

Singapur Havayolları'nın, Bali’nin başkentine yaptığı günlük dört uçuşla birlikte iki havayolu, toplamda günde beş gidiş-dönüş uçuş hizmeti verecek.

Singapur Havayolları'nın Pazar Planlama Yetkilisi, Başkan Yardımcısı Lee Wen Fen

konuyla ilgili şunları söyledi: "Uçuş sayısındaki artış, Singapur Havayolları Grubu'nun hizmetlerini genişletme ve yolcularımıza daha fazla seçenek ve kolaylık sağlama yönündeki kararlılığımız yansıtmaktadır. Her iki havayolunun ağları arasında sinerji oluşturarak, 35 ülkede 99 şehirden oluşan ortak ağımızla yolcularımıza sunulan bağlantı seçeneklerini zenginleştirebiliyoruz."

SilkAir Başkanı Leslie Thng ise yeni uçuşlar iligi olarak"Bali, tapınaklarından el değmemiş kumsalları ve çeltik tarlalarına kadar çok yönlü turistik cazibe mekanlarıyla ünlenmiş, tüm yıl boyunca popüler bir seyahat noktasıdır. SilkAir, 12 Aralık'tan itibaren dünyanın her köşesinden yolcuları bu canlı turizm merkezine ulaştırma imkanına sahip olacağı için oldukça memnunuz” diye konuştu.