20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

THY, Üniversal Müzik ile anlaşma yapıyor.

Türk Hava Yolları, Universal Music Group ile hayata geçirdiği farklı iş birliği aracılığıyla bir ilke daha imza atıyor.

2 Ekim 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
THY, Üniversal Müzik ile anlaşma yapıyor.

‘‘Dünya Daha Büyük. Keşfet!” mottosundan hareketle gerçekleştirilen yeni iş birliği sayesinde Türk Hava Yolları’nın tüm yolcuları; aylık olarak güncellenen, ünlü sanatçıların hit şarkılarının, albümlerinin, müzik videolarının ve canlı kayıtlarının yer aldığı zengin bir müzik içeriğine erişim sağlayabilecekler.

Yolcular için özel olarak hazırlanan audio ve video çalma listeleri, tanıtım videoları, konser videoları, müzik haberleri, sahne arkası görüntüleri ve kısa videolar Türk Hava Yolları’nın müzik platformu, ‘My Music Planet’ aracılığıyla tüm yolcuların beğenisine sunulacak.

Ayrıca müzik severler, Universal Music Group'un geniş içerikli müzik kataloğunda yer alan, en güncel albümleri de dinleme imkânı bulabilecekler.

Her ay, dünyaca ünlü bir sanatçı ‘Ayın Sanatçısı’ olarak, o ay için özel seçilen ve Türk Hava Yolları uçuş noktalarından birini tanıtan farklı bir video içeriği ile izleyicilerle buluşacak.

‘My Music Planet’ ile dünyanın dört bir yanındaki sanatçıların eserlerinden seçilecek ve şehirlere göre özel hazırlanacak müzik listeleri, Türk Hava Yolları'nın değerli konukları ile paylaşılacak.

Ayrıca yolcular, katılacakları yarışmalar ile dünyanın en seçkin gösterileri ve müzik etkinliklerini içeren VIP tur paketlerini kazanma fırsatına da sahip olabilecekler.

VIP tur paketi; gidiş-dönüş uçak biletleri, VIP deneyimleri, 4-yıldızlı otelde konaklama olmak üzere diğer VIP sürprizlerini de kapsamakta.

Türk Hava Yolları Genel Müdür Ticari Yardımcısı Akif Konar; “Küresel bilinirliğimizi artırmak adına dünya devleriyle hayata geçirdiğimiz ortak çalışmaların her biri, Türk Hava Yolları’nın bugün geldiği noktada şüphesiz önemli birer etken. Bugün, yine kendi alanında dünya lideri olan Universal Music Group ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği, en mühim önceliğimiz olan yolcu memnuniyetini daha üst seviyelere çekmek adına geliştirdiğimiz farklı bir yaklaşım. Bu keyifli iş birliğinde emeği geçen tüm değerli arkadaşlarıma ve tabii ki süreç içerisinde uyumla çalıştığımız Universal Music Group’un değerli yetkililerine ayrı ayrı teşekkür ediyor ve anlaşmanın her iki taraf için de güzel bir tecrübe olmasını diliyorum” dedi.

Universal Music Group Marka Ortaklıkları Küresel Başkanı, Olivier Robert-Murphy; "Bu yenilikçi ortaklık sayesinde Türk Hava Yolları ile aynı ekipte yer almaktan çok mutluyuz. Türk Hava Yolları bu anlaşma ile müziği, hizmetlerinin tam kalbine koyup yolcu deneyimini en mükemmel seviyeye ulaştırarak, ne kadar ileri görüşlü bir şirket olduğunu bir kez daha göstermiş oldu’’ dedi.