27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

THY'den yeni mobil uygulama başladı.

Türk Hava Yolları Mobil Uygulamaları Yenilikçi Tasarımıyla Hizmete sunuldu.

17 Eylül 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
THY'den yeni mobil uygulama başladı.

iOS, Android ya da Windows işletim sistemli mobil cihazınızdan tüm Türk Hava Yolları işlemlerine erişmek artık çok daha kolay.

Yenilikçi bir tasarıma sahip olan Turkish Airlines mobil uygulaması ile hareket halindeyken de uçuş rezervasyonu, check-in ve Miles&Smiles işlemleri kolaylıkla yapabiliyor.

Türk Hava Yolları’nın tüm hizmet ve servislerine mobil cihazlar üzerinden kolaylıkla erişim imkânı sunan Turkish Airlines uygulamasını, internet erişimine sahip olduğunuz her yerde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Turkish Airlines uygulamasının sunduğu benzersiz deneyimle biletinizi satın alabilir, rezervasyon ve check-in yapabilir, Miles&Smiles hesabınızı yönetebilir, uçuşlarımızın kalkış-varış durumlarını takip edebilirsiniz.

Tüm işlemlerinizi sade ve rahat kullanılabilir tasarımı sayesinde hızla gerçekleştirebileceğiniz Turkish Airlines mobil uygulamasıyla yolcu ekleyebilir, son aradığınız havalimanlarını görüntüleyebilir ve favori havalimanlarınızı belirleyerek sonraki aramalarınızda zaman kazanabilirsiniz.

Uçuş noktanızı gösteren interaktif harita sayesinde uçuşunuzu daha rahat bir şekilde rezerve edebilirsiniz.

Türk Hava Yolları ile yeni yerler keşfetmek için sunulan promosyonlara mobil uygulama sayesinde her an her yerden erişebiliyor.