26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Bayram için hazırlanıyoruz

Çikolatalı pişmaniye mi, düşük kalorili bir tatlı mı tercih edersiniz? Çocuklara ve kendinize yeni sezondan ‘bayramlık’ baktınız mı? Ailece kısa bir seyahate çıkmaya ne dersiniz? Kurban Bayramı’na bir hafta kala, giyimden seyahat turlarına, 7’den 70’e herkesin ilgisini çekecek kampanyaları derledik.

27 Eylül 2014 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Bayram için hazırlanıyoruz

Çikolata / Tatlı

Doygun Ekmek, bayramda tatlıdan mahrum kalmadan formunu ve sağlığını koryanlara alternatif öneriler veriyor. Doygun Tam Buğday Unu ve Doygun Tam Çavdarlı Yumuşak Ekmek ile hazırlayabileceğiniz lezzetli ve düşük kalorili tatlılarla hem kendinizi şımartabilir hem de sevdiklerinizi şaşırtabilirsiniz.
 
Seyidoğlu, bayrama özel farklı lokum çeşitleri sunuyor. Antep fıstıklı, bademli, duble Antep fıstıklı, karışık, fındıklı çeşitleriyle misafirlerinize kahvenin yanında ikram edebileceğiniz lokumlar bu bayram favoriniz olacak. Üstelik Seyidoğlu sade ve çikolatalı pişmaniye ile de iddialı. 
 
Mövenpick Hotel İstanbul’un Pastane Şefi Ferdi Balcıoğlu tarafından İsviçre çikolatalarıyla hazırlanan leziz ev yapımı çikolatalardan, İsviçre’nin ünlü Lindt veya özel üretim Laderach çikolatalarına bayramın en tatlı sürprizleri GourmeT’de sizi bekliyor. Beyaz çikolatalı ve bademli, sütlü çikolatalı ve fındıklı ya da bitter çikolatalı ve Antep fıstıklı gibi lezzetlerden oluşan GourmeT’nin ev yapımı çikolataları, bu bayramın en seçkin hediyeleri arasında.
Bitter ve sütlü madlen çeşitlerini tek tek ambalajlı olarak sunan Ülker Select ise bayram için lezzetli ve yeni bir ikramlık çikolata. Yüzde 60 oranında bitter içeren madlen çikolata olma özelliğine de sahip Ülker Select, farklı bir ikramlık...
 
Kadın/Erkek/Çocuk/Giyim

Çocukların renkli dünyasını tasarımlarına yansıtan Catimini’nin bayrama özel hazırladığı koleksiyon çok şirin! 0-14 yaş aralığındaki miniklere birbirinden renkli ürünler sunan Catimini, rengarenk çiçek temalarından grafik desenli yumuşacık elbiselere pek çok ürünle miniklerin de favorilerinden olacak gibi.

Gusto sofistike koleksiyonu ve bayram indirimiyle göz dolduruyor. Her bedene uygun koleksiyonların yer aldığı Gusto’da        8 Ekim’e kadar sürecek yüzde 20 indirim, tüm yeni sezon ürünlerinde geçerli.

İpekyol’dan 7 Ekim’e kadar yapacağınız her 500 TL’lik alışverişinize 150 TL hediye çeki var!  Maskülen detayların baskın olduğu koleksiyonuyla beğenilen İpekyol’un bu yeni kampanyasından faydalanmak için mağazalara gitmeniz ya da www.ipekyol.com.tr adresini tıklamanız yeterli.

JFC Store, bayram fırsatlarıyla bir adım önde. Sonbahar-kış modelleriyle bayramı karşılayan JFC Store’un ürettiği dar ve düz kesim pantolonlar, slim fit, ekose ve düz renkli gömleklerle ‘şık’ erkekler, rahat ve güçlü de hissedecek.

İpek bluz, gömlek ve elbiseleriyle zarif bir güzellik arıyorsanız Monist’e uğrayın! Bu bayram zarafetini ipeğin pürüzsüzlüğüyle taçlandırmak isteyen kadın modaseverler, markanın birbirinden renkli modelleriyle fark yaratacak.

Sabri Özel, bayramı farklı renk ve modellerle karşılıyor. Desenlerdeki çeşitlilik kadar koleksiyondaki renkler ve kalıplar da alkışı hak ediyor. 

Trump Alışveriş Merkezi, ilgiyle takip edilen ‘İndirimin İndirimi Kampanyası’nı Kurban Bayramı öncesi gerçekleştiriyor. 2-3 Ekim günlerinde Trump mağazalarından alışveriş yapanlar, ekstra yüzde 20 indirimden faydalanıyor.

D’S Damat’ta bayrama özel yeni sezon ürünlerde yüzde 30 indirim var. Şehrin dinamizmini erkeğin stiline yansıtan D’S Damat, zamansız kombin alternatifleriyle ‘farklılık’ yaratmak isteyenlere! Bu bayram çanta, eldiven, şal gibi kombini tamamlayan parçalarla birlikte indirimleri de kaçırmayın.

Ayakkabı/Çanta

Elle vitrinlerinde bayram coşkusu yaşanıyor. Yeni sezon koleksiyonunda uygulanan ayakkabıda yüzde 50, botta yüzde 30 indirim oranı, bayram alışverişini cazip hale getiriyor. 
 
Bayramda adımlarınızı daha şık atmak istiyorsanız Flo’ya uğrayın. Flo kadından erkeğe, çocuktan gence her stile ve yaş tarzına özel alternatiflerle herkesi bayrama özel şık adımlarla buluşturuyor. İlk bakılması gereken adreslerden. 
 
Alman ayakkabı markası Gabor konforlu adımlar vadediyor. Markanın sonbahar-kış koleksiyonunda yer alan modeller şıklığı tamamlarken, ayak sağlığından ödün vermeyen kadınların ihtiyacını da karşılıyor. 
Polaris, bayramı birbirinden şık ürünler ve cazip fiyatlarla karşılıyor. Bordo, gri, lacivert, toprak tonları gibi sonbahar renklerinden oluşan koleksiyonuyla Polaris, bayram alışverişine çıkacak ayakkabı tutkunlarını geniş ürün yelpazesiyle buluşturuyor.
 
Scooter ayağınıza şıklık katmaya hazırlanıyor. Koleksiyonundaki süet ve nubuk modellere deri aksesuarların eşlik ettiği markada birbirinden farklı alternatifler bulabilirsiniz. 

 

Sonbahar Kış koleksiyonuyla dikkat çeken Vovi, enerji veren sırt çantalarıyla karşınızda! Vovi sırt çantaları şıklığından ödün vermeden, dilediği gibi sokakların tadını çıkartmayı sevenlerin tercihi olmaya aday.
 
Ev Alışverişi
 
Bayram sofralarınız için farklı fincanlar, servis tabakları, bardaklar arıyorsanız amerikadaniste.com tam size göre! Amerika’daki internet sitelerinden satın aldığınız ürünlerin birkaç günde adresinizde olmasını sağlayan amerikadaniste.com’da dilediğiniz her ürünü uygun fiyata bulabilirsiniz. 
 
130 yıllık marka Victorinox, yeni Swibo bıçak serisiyle dikkat çekiyor. İsviçre çeliğinin fonksiyonel tasarımı ve çeşitliliğiyle ortaya çıkan Victorinox Swibo serisi keskinliği ve renkli saplarıyla çeşitlilik sağlıyor. 
 
Emsan’ın yeni serisi Florya çatal-kaşık-bıçak seti sade ve şık tasarımıyla sofralara renk katıyor. 91 parçalık Florya seti paslanmayan yapısıyla uzun yıllar kullanıldığında da parlaklığını kaybetmiyor. 
 
Hotpoint for illy şimdi Türkiye’de! Kahve kapsülü üreticisi illy ile ortak bir projeyle üretilen Hotpoint Kahve Makinesi, Illycaffè laboratuarlarında özel olarak geliştirilen Iperespresso sistemi sayesinde mükemmel kahve keyfini her fincanda aynı kalitede sunuyor. Bayramda kahvenizi lezzetlendirmek için mutlaka deneyin. 
 
Bu bayram leziz yemekler pişirecek olanları Pera Ankastre’de yenilikler bekliyor. 999 TL’den başlayan fiyatlar ve birbirinden kaliteli ankastrelerle bayramda mutfağınızı yenileme fırsatı sağlıyor.
 
Mekan/Seyahat Önerileri
 
Şehrin tam merkezinde, yemyeşil ağaçların gölgesinde bayram kahvaltısı yapmayı hayal ediyorsanız Kuruçeşme’deki Anonim Türk Bistro’yu keşfedin! 17 çeşit peyniri, köy yumurtası, dağ çileği reçeliyle kahvaltıyı bir şölene dönüştüren Anonim Türk Bistro’ya gitmek için rezervasyon yaptırmayı unutmayın. 
 
Ege’nin rafine tatlarını misafirleriyle buluşturan Bodrum Restaurant Cafe, Kurban Bayramı’nı zengin mönüsü ve özel aile indirimleriyle müjdeliyor. Mekanda bayram boyunca  0-6 yaş arasındaki tüm çocuklar misafir!
 
Bayram tatilini keyfe dönüştürmek istiyorsanız Fenerbahçe’deki Dalyan Club’a uğrayın! Doğayla iç içe bir gün geçirebilir; tenis, basketbol gibi aktivitelerden yararlanabilirsiniz. Üstelik pazar sabahı bol çeşitli açık büfe kahvaltı da sizi bekliyor. 
Bayram coşkusunu huzurlu bir tatille taçlandırmak için Park Hotel Polonezköy’ü tercih edebilirsiniz. Kendi plajı ve açık havuzu bulunuyor; köy kahvaltısı, barbeküler ve müzik ziyafeti de bir arada. 
 
Uzakdoğu’nun güleryüzlü ülkesi Tayland, Gazella Turizm ile bayramda çok yakın! Geleneksel ile modernin buluştuğu en güzel Güneydoğu Asya ülkelerinden biri olan Tayland, 4-12 Ekim arasında bayram tatilini uzaklarda geçirmeyi planlayan gezginleri bekliyor. 
 
Kurban Bayramı’nda DoubleTree by Hilton Moda’da konaklayanlar huzur, rahatlık ve arınmayı bir arada bulacak. DoubleTree by Hilton Moda konforlu odaları, açık büfe kahvaltısı, İstanbul manzaralı terasıyla bayramda şehrin tadını çıkaranlara! 
 
Boğaz kıyısında veya Bodrum koylarında bayramı geçirmeyi hedefleyenlere    Kempinski’den cazip teklif! Çırağan Palace Kempinski 2-12 Ekim arasında güne Boğaz manzarasında uyanmak isteyenlere cazip bayram paketleri teklif ediyor. Bayram sabahını Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum’da Ege’nin mavi sularının manzarasıyla karşılamak için ise, 3-8 Ekim günlerinde minimum dört gece konaklamalı paketler tam size göre... 
 
NG Afyon’un termal suları ve masajlarıyla bayrama tazelenerek girmeye ne dersiniz? NG Afyon Wellness & Convention’da uzman terapistler tarafından uygulanan masaj kürlerinden biri olan refleksoloji masajı, sonbahara girerken bedeninizi stresten arındıracak. 
 
Kurban bayramında tatile çıkacaklar için Kıbrıs ve yurtiçi turlarda büyük fırsat var. Coral Travel & ODEON Tours Kurban Bayramı’nda yurtiçi ve Kıbrıs turlarında yüzde 40’a varan indirimlerle sizi bekliyor.
 
Dört günlük tatili Roma’da geçirme fikrine ne dersiniz? Seyahat sitesi Tripsta’da İstanbul-Roma arası uçuşlara 403 TL’den başlayan fiyatlarla rezervasyon yapmak mümkün. Tripsta’nın resmi web sayfasını hemen ziyaret edin ve biletlerinizi hızlı, kolay ve uygun fiyata alın! 
 
Setur yurtiçi ve yurtdışı seçenekleriyle tatilcileri bekliyor. Yurtiçinde Kurban Bayramı’na özel fiyatlarıyla dikkat çeken Kıbrıs paketleri ve kültür turlarından birini seçin, bayramı dinlenerek geçirin.