19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

atv'nin yeni dizisi Tozlu Yollar'dan yeni fragman

Yakında atv ekranlarında yeni yılda yepyeni bir dönem dizisi başlayacak: Tozlu Yollar

18 Aralık 2012 Salı 07:00 - Güncelleme:
atv'nin yeni dizisi Tozlu Yollar'dan yeni fragman
Burcu Kara, Nihat Altınkaya ve Selda Alkor gibi oyuncuların rol aldığı Tozlu Yollar adlı dizi, bir intikam ve aşk öyküsünü anlatacak...

1967 yılında geçen bu dönem dizisinin izleyicileri çok etkileyeceğini söyleyen oyuncular; diziyle ilgili şöyle konuştu:

BURCU KARA: Yaşadığım dönemi sevmediğim için 'Feraye' karakterine büründüğümde daha mutlu oluyorum. Bu dizide herkes kendisinden bir şeyler bulacak.

NİHAT ALTINKAYA: İzleyiciyi kendisine bağlayacak bir iş oldu. Tekdüze bir hikaye değil. Yönetmenimiz, senaryomuz ve oyuncular çok iyi... İzleyiciler; kaliteli oyunculuklardan ve senaryodan çok etkilenecek.

SELDA ALKOR: Ben o dönemlerde çok özel filmler çektim. Hata biri, yine bu mekanda çekilmişti. Yine aynı yıllara yani 1967'lere dönmek, insanı çok etkiliyor. Bu durumdan çok keyif alıyorum.

Özer Kızıltan'ın yöneteceği dizide Burcu Kara'ya Seda Akman, Nihat Altınkaya,Sinan Taymin Albayrak, Yücel Erten, Pamir Pekin ve Selda Alkor eşlik ediyor.



GENEL KONU
İki büyük ailenin hikayesinin anlatıldığı dizide, Yetimhanede büyüyen Fikret ayrı kaldığı abisinin intikamı almak için Trakyalı ünlü yağ fabrikasının sahibi olan Hünkar Gündoğan'ın ilk eşinden olan Feride'ye yakınlaşır ancak intikam duygusuna aşk ateşinin gölgesi düşer. Bir aşk çocuğu olan Feride doğayı, çiftlik hayatını, ailesini çok sever. İstanbul üniversitesi iktisadi ve idari bilimler akademisini bitirmiştir. Onun güzelliği ve masumiyeti Fikret'in kötü duygularını tepe taklak eder. Fikret şeytan olduğuna ve abisinin hayatını mahvettiğine inandığı Feride'ye karşı dayanılmaz bir aşk beslemeye başlar.