25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Engin Günaydın açıkladı: Artık dizi yok!

‘Galip Derviş’in son sezonuna girdiğini açıklayan Günaydın, “Dizi yapmayacağım. Sinemaya yoğunlaşacağım” dedi.

17 Eylül 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Engin Günaydın açıkladı: Artık dizi yok!
Başrollerinde Engin Günaydın ve Leyla Tuğutlu’nun oynadığı, çekimleri ağustos ayında başlayan ‘İçimdeki Ses’ filminin son set günü Bahçeköy Atatürk Arboretumu’nda yapıldı. Ekip son gün kapılarını ziyaretçilere açtı.
 
‘Festivallere yetişemeyecek’
 
Çekimler arasında ziyaretçilerle kısa sohbetler yapan Günaydın ve Tuğutlu film ve özel hayatlarıyla ilgili açıklamalar yaptı. İkili, “Yaklaşık iki aydır devam eden çekimlerde hiçbir talihsizlik olmadı. Film bu seneki festivallere yetişemeyecek” dedi. Çekimlerin bitmesiyle küçük bir tatil planladığını söyleyen Günaydın, tatil bitiminde de başrolünde oynadığı ‘Galip Derviş’in son sezonunun çekimlerinin başlayacağını müjdeledi.
 
Başarılı oyuncu Günaydın, “Galip Derviş’ten sonra televizyon dizisi yapmayacağım. Kendimi tamamen sinema sektörüne yoğunlaştıracağım” diye konuştu.
 
‘İçimdeki Ses’in çekimlerinin sürpriz konuğu ise yeni evli bir çift oldu. Atatürk Arboretumu’na fotoğraf çekimi için gelen gelin ve damat setin olduğunu görünce de hayranı oldukları Günaydın’la fotoğraf çektirdi.