19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Gönül İşleri 4. bölümde kızlar ofis açma telaşında!

Gönül İşleri 4. bölümde Yılmaz Bedir’in yokluğunda Servet ve kızlara yardım ederek karısının gönlünü kazanma peşinde.

31 Ekim 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Gönül İşleri 4. bölümde kızlar ofis açma telaşında!
Gönül İşleri 4. bölümüyle pazar akşamı Star TV'de.
 
4. bölüm özeti:
 
Çalınan para geri gelmiştir. Şimdi sıra kızlarımızın yeni hayatının ilk durağına, ofis açmaya gelmiştir. Ama “Üstün” Kızları klasiğidir, hiç bir şey göründüğü kadar kolay değildir.
 
Asrın, uğruna yakalanmayı göze alıp, Türkiye’ye döndüğü Saadet’in karşısına çıkmak için bir türlü cesaretini toplayamaz. Bedir, Tibet ve adamlarından yediği dayaktan sonra Yılmaz’a sığınır. Kimden dayak yediğini söylemediği gibi polise de gitmek istemez. Asrın ve Bedir’in geçmişlerindeki gizem ve acılar istemedikleri şekilde karşılarına çıkmak üzeredir. Yılmaz ise Bedir’in yokluğunda Servet ve kızlara yardım ederek karısının gönlünü kazanma peşindedir. Servet’in mide bulantıları, Yılmaz’ı doktorun kapısına kadar götürür. Baba olacağını öğrenmek üzeredir. 
 
Yeni ekmek teknelerini açacakları bir ofis bulmuşlardır. Yeni günün bizimkilere sürprizi yalnız bu ofis değildir; dükkân sahibi “Deli” lakaplı Gönül, bizimkilerin hayatlarına süratli bir giriş yapar. 
 
Henüz ismi koyulamayan ofis açılmıştır ve ilk müşterileri hazırdır. “Her şeyi ters” hikâyemizin ilk organizasyonu da, alışılmışın dışında olacaktır.
 
Yayın Günü: 2 Kasım  Pazar 
Yayın Saati: 20.00 – 4. bölüm