24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Güllerin Savaşı 16.bölüm bugün Kanal D'de!

Beğenilerek izlenen Güllerin Savaşı dizisinin 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve heyecanla beklenen dizi bugün ekranda olacak.

25 Ekim 2014 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Her Cumartesi Kanal D’de yayınlanan Güllerin Savaşı dizisi 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Beğeni ile takip edilen dizinin reytingleri Kiraz Mevsimi’nden sonra geliyor. Dizi yeni bölümde izlenme rekoru kırmayı hedefliyor. 25 Ekim Cumartesi akşamı Kanal D’de olacak.
 
GÜLLERİN SAVAŞI 16.BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?
 
Her hafta izleyici kitlesini artırmayı başaran ve aldığı reyting sonuçları ile başarısını taçlandıran Güllerin Savaşı'nda yine nefesleri kesecek sahnelere şahit olacağız. Ömer ve Gülru arasındaki Aşk doludizgin yaşanmaya başladı. Ancak bu ilişkiden rahatsız olan kişilerin sayısı oldukça yüksek. Bu kişilerin başında kuşkusuz Gülfem gelmekte. 
 
GÜLLERİN SAVAŞI DİĞER BÖLÜMLERDE NELER YAŞANDI?
 
Gülfem, Gülru’nun tehdidini ciddiye alıp Mert ile evlenmeye razı olur. Çünkü Yonca yüzünden babasının zarar görmesini istemez. Mert’in evleneceği haberini alan ve onun bu karardan vazgeçirememiş olan yeğeni ise öyle bir tuzak hazırlar ki düğün iptal olur. Kendini hırpalayarak darp edilmiş süsü veren Mine duruma herkesi inandırmayı başarır. Olayı dayısına anlatır ve dayısı da nikâhı basmak üzere salona giderler.
 
Gülru ile Mert nikâh masasına oturmuşlar ve evet diyecekleri anı beklemektedirler. Mert bir an önce evet demek için dakikaları saymakta ve heyecanlı, Gülru ise bir o kadar heyecansız ve isteksizdir. Çünkü aklı Ömer’de kalmıştır. Birden nikâhı basan polisleri karşılarında görünce neye uğradıklarını şaşırırlar.
 
Öte taraftan Ömer, Gülfem’e bir mektup yazarak Gülru’ya aşık olduğunu söyler.
 
Tam evlenmek üzere olan ikili hiç ummadıkları bir şeyle karşılaşır. Poliser Mert'i kolundan tutup tutuklarlar.
 
Güllerin Savaşı dizisi bir çok deneyimli oyuncuyu kadrosunda barındırıyor:  Yiğit Kirazcı ,Sercan Badur ,Feyza Civelek ,Zeynep Köse,Atilla Şendil,Meltem Pamirtan ,Verk Yaygın Serap Aksoy,Arif Pişkin ,Münire Apaydın ,Uğur Kıral ,Turgay Tanülkü ,Güzin Akın ,Pınar Afşar ve Aslı İçözü dizide rol alan isimlerden.
 
Dizide Doktor Ömer rolüyle karşımıza çıkan Barış Kılıç 1 Ocak 1978 Malatya doğumlu. 1.90 cm boyunda ve 36 yaşında. İstanbul Üniversitesi İktisat bölümünden mezun olan Kılıç, Yüksek lisansını Yeditepe Üniversitesin`de tamamlamıştır.
 
Televizyon seyircisi onu ilk kez Kadir İnanır ve Murat Yıldırım`la beraber oynadığı 'Bütün Çocuklarım' dizisinde Aybars karakterini canlandırırken tanıdı.
 
Güllerin Savaşı 16.bölüm fragmanı 1:
 
 
Güllerin Savaşı 16.bölüm fragmanı 2: