26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Güllerin Savaşı 20. bölümde ortalık karışıyor

Güllerin Savaşı dizisinin yeni bölümü nefes kesti. 20. yeni bölüm fragmanını da yayınlayan Güllerin Savaşı'nda konakta ortalık karışıyor.

19 Kasım 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Güllerin Savaşı 20. bölümde ortalık karışıyor
Büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Gülru acı çekerken, bir yandan da Ömer Gülfem'in atağından rahatsız olur. Ömer'in Gülru'in kafasında bittiğini Yonca Gülfem'e yetiştirir. Şevket ise boşanma davasında oldukça ısrar eder. Taner ile ilişkiler gerilirken, Yener'in Mebrure'yi dolandırması Mesude ile evliliğini bitirme noktasına getirir.
 
Gülfem ise reddedilişinin sarsıntısı içindedir. Bir yandan bunun acısını Ömer’den çıkarmak, diğer yandan Ömer ve Gülru’nun yeniden biraraya gelmelerini engellemek için, tehlikeli bir oyuna kalkar. Buna rağmen Ömer’le yüzleşip, aşka devam kararı alan Gülru’yu, kafasını karıştıran bir sürpriz beklemektedir.
 
Damla Sönmez kimdir?
 
Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda yarı zamanlı 2 yıl keman 1 yıl piyano dalında öğrenim gördü.
 
St. Joseph Lisesi'ni bitirdikten sonra Fransa'da Paris Sorbonne Üniversitesi'nde tiyatro eğitimi alan oyuncu, Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne devam etti. Aynı zamanda İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda müzikal oyunculuğu dersleri aldı.
 
Barış Kılıç (Ömer) Biyografisi / Kimdir?
 
Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Güllerin Savaşı’ nda Ömer Hekimoğlu karakterini canlandıran karizmatik oyuncu Barış Kılıç’ ın Boyu, Nereli Olduğu?, Yaşı?, Göz Rengi? gibi soruların cevabına geçmeden önce dizide canlandırdığı Ömer Karakterini sizlerle birlikte tanıyalım.
 
Güllerin Savaşı Dizisinde Ömer Hekimoğlu Kimdir?
 
Kadınları sihirli parmaklarından önce karizmasıyla büyüleyen bir estetik cerrah. ‘Güzelliğin Efendisi’  Gülfem’in kırık kalbinin, Gülru(Damla Sönmez)’nun ilk kalp çarpıntılarının yegane sahibi.
 
Adını Kalbime Yazdım dizisinde kaptan Levent karakteri ile herkesin beğenisini kazanan Barış Kılıç karşımıza bu sefer Kanal D ekranlarında yayınlanan Güllerin Savaşı Dizisinde Ömer Karakteri ile çıkıyor. Karizmatik oyuncu 1978 yılında Malatyanın Erguvan ilçesinde hayata gözlerini açmış ve henüz 5 yaşındayken ailesi İstanbula taşınmıştır. Kendisi için oldukça değerli 2 kız kardeşe sahip olan karizmatik oyuncu aynı zamanda Evli ve iki çocuk babasıdır. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun olan oyuncu daha sonra dilini geliştirmek için yurt dışına çıktı ve yurt dışında lisans eğitimini tamamladı. İlk önceleri reklam filmlerinde yer alan yakışıklı oyuncu daha sonra Adını Feriha Koydum, Merhaba Hayat ve en son Güllerin Savaşı dizilerinde kendisini göstermeyi başarmıştır. Oyuncunun boyu 1.90 m olup kilosu ise 83′ tür ve bu kilo boy oranı ile kendisinin oldukça fit ve yakışıklı olduğunu söylememize gerek yok.