26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Hazal Kaya, Burak Özçivit yerine Aras Bulut İynemli’yi seçti!

Yeni projesi merakla beklenen Hazal Kaya’nın, Burak Özçivit’le başrol oynaması için götürülen teklifi, hikaye ve senaryoyu yetersiz bulduğu için kabul etmediği iddia edildi.

30 Eylül 2014 Salı 07:00 - Güncelleme:
Hazal Kaya, Burak Özçivit yerine Aras Bulut İynemli’yi seçti!
Akşam Life’dan Zehra Çengil’in haberine göre Aşk-ı Memnu sonrası oynadığı Adını Feriha Koydum dizisiyle hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Hazal Kaya’nın Burak Özçivit ve Aras Bulut İynemli’nin oynayacağı projeler için teklif aldığı haberleri basında yer almıştı. Birçok fan’ının Burak Özçivit’le çok yakıştırdığı, hatta fotoğraflarından birlikte kolaj yaptığı Kaya, Özçivit’in oynayacağı projede yer almamayı tercih etti.
 
Aras’ı tercih etti
Hazal Kaya’nın bu kararında yapılacak olan projeyi yetersiz ve sığ bulmasının, kendisine gönderilen senaryo örneklerini beğenmemesinin etkili olduğu öğrenildi. Kaya’nın geçen sezon Muhteşem Yüzyıl’da Şehzade Beyazıd rolüyle iyice parlayan Aras Bulut İynemli’nin oynadığı Sonay isimli projede yer almak için anlaştığı konuşuluyor. Kaya’nın çekimleri son anda bir terslik olmazsa ekim ayında başlayacak.