20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Not Defteri 1. bölüm izle ! Not Defteri ilk bölüm izle ! FOX TV 26 Mart 2014 !

Not Defteri 26 Mart Çarşamba akşamı saat 20:30'da başlıyor... Not Defteri'nin 1. bölümünde neler olacak ? Not Defteri 1. bölüm fox tv izle !

26 Mart 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Not Defteri 1. bölüm izle ! Not Defteri ilk bölüm izle ! FOX TV 26 Mart 2014 !
Not Defteri 26 Mart Çarşamba akşamı saat 20:30'da başlıyor... Not Defteri'nin 1. bölümünde neler olacak ? Not Defteri 1. bölüm fox tv izle !

Vizyona geldiği dönemde büyük beğeni toplayan 'Ölü Ozanlar Derneği' filminde Robin Williams'ın canlandırdığı efsanevi öğretmen karakterinden esinlenerek uyarlanan 'Not Defteri' adlı dizi 26 Mart Çarşamba akşamı saat 20:30'da Fox TV ekranlarında başlıyor.

İdealist öğretmen Mahir'in yeni tayin olduğu okulda yaşadıklarını anlatacak dizinin başrolünde ise Fatih Al bulunuyor. Al'a Ebru Özkan ve Merve Oflaz eşlik ediyor. Dizinin arka planında ise kentsel dönüşüm, hikayeyi şekillendiren ana unsur olarak göze çarpıyor.

İşte Fox TV'nin yeni dizisinde en dikkat çeken karakter ve onların kimlikleri hakkında bilgiler:

Fatih Al – Mahir Soysal
Edebiyat öğretmeni. Hayatı büyük bir travma yüzünden altüst olmuş olsa da, öğrencileri için yapamayacağı şey yok. Bir zamanların efsane filmi, Ölü Ozanlar Derneği’ndeki Robin William’ın canlandırdığı John Keating’i hatırlatıyor.

EBRU ÖZKAN – Suna
Adaletli, yardımsever, dobra ve cesur. Edebiyata çok düşkün Konfeksiyon atölyesinde ustabaşı olarak çalışıyor. Mahir’in aşkı, en iyi arkadaşı ve en büyük desteği.

TARIK ÜNDÜZ – Ufuk
11 F öğrencisi… Egemen’in okuldaki en büyük rakibi… Bu rekabetin altında Selin’e beslediği karşılıksız duygularının etkisi var. Şımarık ve kibirli…

EKİN MERT DAYMAZ – Egemen
11 F öğrencisi… Okulun en saygı duyulan öğrencisi. Bir nevi adalet bekçisi. Ufuk’un başında olduğu çetenin karşısındaki en büyük rakip. Aynı sınıfta okuduğu, Selin’le beraberler ve birbirlerine körkütük aşıklar.

Beste Kökdemir – Selin Soral
11 F öğrencisi… Egemen’in kız arkadaşı. Okulun en zengin kızlarından biri… Egemen ve Ufuk çekişmesinin temelinde Selin var… Zengin bir ailenin kızı olmasına rağmen paraya değer vermeyen, sevecen, sıcak, iyi niyetli bir kız

Dizinin konusu şu şekilde:

Yeni kurulan sitelerde zengin ve rahat bir hayat süren öğrencilerle, mahallenin fakir kesiminde yaşayan öğrenciler arasındaki büyük çatışma, Dersaadet Lisesindeki şiddet ve huzursuzluğu tetiklemektedir. Yeni gelen edebiyat öğretmeni Mahir ise, sorunları çözmek için hem öğrencilerle, hem ailelerle ve hatta bazen meslektaşlarıyla karşı karşıya gelecektir