26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi 2. bölümüyle Star Tv'de olacak!

Star Tv’nin yeni dizilerinden Kaderimin Yazıldığı Gün ilk bölümüyle reyting rekoru kırdı. İyi başlangıç yapan dizinin bu akşam ikinci bölümü yayınlanacak. Özcan Deniz’in başrolde olduğu dizi merakla bekleniyor.

21 Ekim 2014 Salı 07:00 - Güncelleme:
Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi 2. bölümüyle Star Tv'de olacak!
Star Tv’nin beğenilerek izlenen, henüz yeni başlayan Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinin 2. bölümü ekrana geliyor. Dizinin başrolünde Özcan Deniz ve Hatice Şendil yer alırken, izleyiciler yeni bölümün yayınlanmasını merakla bekliyor.
 
Dizinin bu son bölümünde neler yaşanacak?
 
Kıymet Hanım’ın verdiği haber sonrasında Defne sevinç gözyaşları içinde kalır. Çünkü artık anne olabilecektir.
 
Defne’nin bebeğini karnında taşıyan Elif ise sadece hastanedeki kardeşini ve cezaevindeki annesini düşünmektedir.
 
Elif sürekli olarak gözlerden uzak tutulduğu evden herkesi atlatarak çıkar ve ortadan kaybolur.
 
Bu arada Maksut, Elif'i aramak üzere İstanbul'a gelir.
 
Elif'in birdenbire ortadan kaybolması Kahraman'ı kızdırır. Anlaşma şartlarına uymalıdır Elif ve asla tek başına dışarı çıkmamalıdır.
 
Fakat Maksut, Elif'in yerini bulur. Tehlike yaklaşmaktadır.
 
Defne, Kıymet Hanım’ın verdiği müjdeli haberle sevinç gözyaşlarına boğulur. Yıllardır kavuşamadığı bebeğini kucağına alacak ve anne olacaktır…
 
Diğer tarafta, Defne’nin bebeğini karnında taşıyan Elif ‘se hastanedeki kardeşini, ceza evindeki annesini düşünmektedir. Gözlerden uzak tutulduğu evden çıkar ve herkesi atlatıp ortadan kaybolur.
 
Ama bilmediği bir şey vardır. Başının belası olacak Maksut İstanbul’a gelmiştir ve Elif’i aramaktadır. 
 
Elif’in başına buyruk hareketi Kahraman’ı çılgına çevirir… Tek başına asla dışarı çıkmayacak…  Anlaşma şartlarına uyacaktır. 
 
Ama bu uyarı geç kalmış bir uyarıdır. Maksut Elif’in yerini tespit etmiştir.  Bebek ve Elif  tehlike altındadır… 
 
Reytinglerde Sevindirdi:
 
Başrollerinde Ferah Zeynep Abdullah ve Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı 'Kurt Seyit ve Şura İstanbul' dizisinin değiştirilen yayın günü ve saatinin yerine gelen 'Kaderimin Yazıldığı Gün' dizisi kanalın yüzünü güldürdü. Özcan Deniz'in başrolünü oynadığı ve bölüm başı 90 bin TL'ye anlaştığı dizi ilk bölümüyle hem sosyal medyada, hem de reytinglerde üst sıraya yerleşmeyi başardı.
 
Yapımcılığını O3 Production Turkey’in üstlendiği başrollerinde Özcan Deniz'in yanı sıra Hatice Şendil, gürbey ileri ve Begüm Kütük Yaşaroğlu'nun da yer aldığı dizi önceki akşam yayınlanan ilk bölümüyle beğeni topladı.
 
Dizi reytinglerde Tüm Kişiler'de üçüncü, AB'de ise dördüncü olurken sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Dizi yayınlandığı sırada Twitter'da '#ÖzcanDeniz', '#Gürbeyİleri' ve '#KaderiminYazıldığıGün' etiketleri günün en çok konuşulan konuları oldu.
 
Kahraman-Özcan Deniz
 
Hatice Şendil-Elif
 
Begüm Kütük Yaşaroğlu-Defne
 
Gürbey İleri-Kerem