20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Kara Para Aşk 30. bölüm 1. 2. fragmanında Öykü Karayel sürprizi

Kara Para Aşk'ın yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Fragmanda görüldüğü üzere 30. bölümde Öykü Karayel diziye katılıyor.

22 Aralık 2014 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
atv'nin ilgiyle izlenen dizisi Kara Para Aşk'ın 30. bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı. Dizide bomba gelişmeler yaşanacak.
 
30. bölüm özeti:
 
Elif ve Ömer’in romantik kaçamağı
 
Elif ve Ömer tarafından kıstırıldığını anlayan Metin kaçabilmek için Bahar’ı rehin alır. Bahar’ın hayatını tehlikeye atmak istemeyen Ömer gitmelerine izin verir. Metin ve Bahar saklanacak yer ararlarken Bahar giderek Metin’e yakınlaşır. Ömer’in Metin’in peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur. Üstelik bu kez işini sağlama almıştır. Ömer, Metin’i bulmayı ve Bahar’ı kurtarmayı başarabilecek midir?
 
Bu sırada Elif yaşadıkları olaylardan iyice bunalmıştır. Ömer’in de yorgunluğunun farkındadır. Ömer’e emrivaki yapar ve onu Sapanca’ya götürür. Sadece bir günlüğüne her şeyi unutup kendileri olacaklardır. İki aşık Sapanca’da romantik anlar yaşarken İstanbul’da işler karışır. Tayyar, Metin’in saklandığı yeri tespit ettirir. Adamlarına güvenmeyen Tayyar, Metin’i getirme görevini Hüseyin’e verir. Hüseyin Metin’e deşifre olmak istemediği için Tayyar’ın bu isteğini kabul etmez. Tayyar tarafından tehdit edilen Hüseyin iyice sıkışmıştır. Kendisini tehlikeye atıp Metin’i almaya gider ve beklemediği bir kişiyle karşılaşır. Hüseyin sadece Metin tarafından değil başkası tarafından da deşifre olmuştur. Geri dönüşü olmayan bir yola girdiğini fark eden Hüseyin’in bu durum karşısındaki tavrı ne olacaktır? 
 
İpek cinayet şubedeki görevine başlar. Ömer’den beklediği yakınlığı görmemiştir. Arda ve Pelin, İpek’in bu ani tayin nedenini öğrenmeye çalışır. İpek sonunda ikisine de neden İstanbul’a geldiğini anlatır ve onlardan yardım ister. Öğrendikleri karşısında şaşkına dönen Arda ve Pelin, İpek’e yardım edecek midir?  
 
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2014 / Çarşamba
Yayın Saati : 22.00