25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Kurt Seyit ve Şura 17. bölümü Star TV'de yayınlandı

Star TV’nin dizisi Kurt Seyit ve Şura 17. bölümü yayınlandı. Yeni bölümde Kurt Seyit Münevver’e evlenme teklifinde bulunur…

20 Ekim 2014 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Kurt Seyit ve Şura 17. bölümü Star TV'de yayınlandı
Kurt Seyit ve Şura 17. bölümüyle Star TV’de ekrana geldi. Star TV’nin yüksek bütçeli dizisi son bölümünde izleyicilerin beğenisini topladı. Şura ile bağı kopma noktasına gelen Kurt Seyit, Münevver’e evlenme teklifinde bulunur. Şura ise Fransız bir iş adamıyla tanışır. Ayrıca Kurt Seyit ve Şura kendilerinden saklanan bir sırrı bu bölümde öğrenir. Dizinin 17. bölümü 16 Ekim Perşembe günü ekrana geldi.
 
Kurt Seyit ve Şura 17. Bölüm Özeti:
 
Emine, Mürvet’i istemek üzere gelmiş olan Seyit’i bu evliliğin mümkün olmadığını söyleyerek, kapısından çevirdi. Kurt Seyit ve Şura 17. bölümde Seyit, kızgınlıkla ordan ayrıldı. Mürvet büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.
 
Şura bir nikahta genç bir Fransız işadamı ile tanıştı. Bir yandan Seyit’den uzak durmaya çalışırken, Kurt Seyit ve Şura son bölümde Alya’dan onun bir Türk kızına evlenme teklif ettiğini duydu. Şura, Seyit’in bunu kendisini kızdırmak ve ona koşmasını sağlamak için yaptığına emindi. Seyit’in kendisinden vazgeçmiş olduğuna asla inanmadı. Onların kaderince acı vardı ama ayrılık yoktu.
 
Seyit, Lütfü yanındayken bir çatışmanın ortasında kaldı ve yaralandı. Kurt Seyit ve Şura 17. bölümde Lütfü onu kendi evine götürdü ve Mürvet’le Seyit ilk kez başbaşa kalıp Şura ve evlilik teklifi hakkında konuştular.
 
Güzide, Celil’e veda etmek isterken başına büyük bir kaza geldi. Bu kazanın vebali artık ikisinin de omuzlarındaydı. Seyit’in evlilik teklifini yinelemesi üzerine Emine kararı bu kez kızı Mürvet’e bıraktı ama Mürvet kimsenin beklemediği bir karar verdi.
 
Bir yandan Fransız işadamının ilgi çemberindeyken diğer yandan inatla Seyit’in ona dönmesini bekleyen Şura Kurt Seyit ve Şura son bölümde bir gün Petro ve Tina’nın kendisinden gizlediği gerçeği öğrendi ve kaderine doğru koşmaya başladı.
 
 
Kurt Seyit ve Şura 17. Bölüm 1. Fragmanı:

Kurt Seyit ve Şura 17. Bölüm 2. Fragmanı: