26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Kurt Seyit ve Şura ekrana kilitleyecek!

Ay Yapım’ın yapımcılığında gerçekleşen, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah’ın paylaştığı “Kurt Seyit ve Şura” adlı dizinin çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlandı.

12 Aralık 2013 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Kurt Seyit ve Şura ekrana kilitleyecek!
Hilal Saral’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu Ece Yörenç kaleme alıyor. Nermin Bezmen'in “Kurt Seyt ve Shura” adlı kitabından uyarlanan dizi, yüzyıl başı Rusya’sından 1920’lerin İstanbul’una uzanan dönemde yaşanan tutkulu bir aşk hikayesini konu alıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ’un muhafız alayının cesur subayı, Kırım Türk’ü Kurt Seyit karakterini canlandırdığı dizide; Kurt Seyit’in ilk görüşte aşık olduğu, soylu bir ailenin asil, güzel ve hayat dolu kızı Şura karakterini ise Farah Zeynep Abdullah canlandırıyor.

Dizide, Kurt Seyit’in askeri okuldan arkadaşları olan Petro karakterine Birkan Sokullu, Celil karakterine ise Ushan Çakır hayat verecek.

Kurt Seyit ve Şura, Rusya da sürdürdükleri görkemli yaşantıdan kopup İstanbul’a gelmek zorunda kalan çiftin masalsı aşk hikayesiyle izleyiciyi ekran başına bağlayacak. Dizinin Saint Petersburg’da gerçekleşecek sahnelerinin çekimine ise Ocak ayında başlanılacak.

Kurt Seyit ve Şura, 2014 yılının ilk aylarında Star TV ekranlarından izleyicisiyle buluşacak.