20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Kurt Seyit ve Şura'nın 18. bölümü bugün ekranda olacak!

Star TV’nin dizisi Kurt Seyit ve Şura 18. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Kurt Seyit Şura'nın gidişine sinirleniyor. Dizi bugün akşam ekranda olacak.

23 Ekim 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Kurt Seyit ve Şura'nın 18. bölümü bugün ekranda olacak!

Star TV'nin dizisi Kurt Seyit ve Şura 18. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Seyit, Şura'nın çamaşırhaneyi terk ettiğini öğrenmesi üzerine sinirlenir. Petro'nun da Şura'nın yanında olması daha da öfkelenmesine neden olur.

KURT SEYİT VE ŞURA 18. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?
 
Şura Çamaşırhaneyi Terk Ediyor!
 
Seyit, Lütfü’nün “Mürvetle evlen” teklifini kibarca geçiştirir, Ama Mürvet’in etrafındakilere hikaye anlatan resmi de kafasına iyice yerleşmiştir. Mürvet de Seyit’i bir kez daha görmenin heyecanıyla  artık  kalbinin sadece onun için attığının farkındadır. 
 
Seyit deliye dönecek
 
Seyit çamaşırhaneye geri döndüğünde Şura’nın gittiğini öğrenir.  Seyit’e çok öfkelenen Şura, Petro’nun yardımıyla eşyalarını toplayıp orayı terk etmiştir. Seyit deliye döner, özellikle bu durumda yanında Petro’nun olması Seyit’i iki kat kızdırır. Şura bile bile, Seyit’in üstüne gitmektedir. Her şeye rağmen yine de Şura’nın kapısını çalacaktır. 
 
Güzide’nin hamilelik haberi Celil’i perişan edecek
 
İki gururlu aşık, birbirlerini deli gibi sevmelerine rağmen, hırçınlıkları yüzünden birbirlerini sözlerle yaralar. O tartışmanın ardından  gelişen olaylar yüzünden Kurt Seyit, Anadolu’ya gitmek zorunda kalınca  bu öfkeli gecenin etkisi daha da büyür .
 
Öte yandan Güzide’nin hamilelik haberi Celil’i perişan etmiştir. Kader onları bir kere daha birbirlerinden uzağa savurmuştur. Güzide, Celil’e bir veda mektubu yazar ama mektup umulmadık birinin eline geçer.
 
Mürvet, Seyit’in hayali ve o hayale  yakıştırdığı hikayelerle yaşarken ona başka bir kısmet çıkar.
 
Seyit, aylar sonra Anadolu’dan döndüğünde aklındaki tek şey Şura’yı görmektir. Şeref otelde düzenlenen bir geceye katılacağını duyduğunda gururunu bir tarafa bırakıp, çok özlediği  Şura’yı yeniden kollarına almak üzere gider, fakat gece umduğu gibi sonlanmayacaktır. 
 
Kurt Seyit ve Şura 17. Bölüm Özeti:
 
Emine, Mürvet’i istemek üzere gelmiş olan Seyit’i bu evliliğin mümkün olmadığını söyleyerek, kapısından çevirdi. Kurt Seyit ve Şura 17. bölümde Seyit, kızgınlıkla ordan ayrıldı. Mürvet büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.
 
Şura bir nikahta genç bir Fransız işadamı ile tanıştı. Bir yandan Seyit’den uzak durmaya çalışırken, Kurt Seyit ve Şura son bölümde Alya’dan onun bir Türk kızına evlenme teklif ettiğini duydu. Şura, Seyit’in bunu kendisini kızdırmak ve ona koşmasını sağlamak için yaptığına emindi. Seyit’in kendisinden vazgeçmiş olduğuna asla inanmadı. Onların kaderince acı vardı ama ayrılık yoktu.
 
Seyit, Lütfü yanındayken bir çatışmanın ortasında kaldı ve yaralandı. Kurt Seyit ve Şura 17. bölümde Lütfü onu kendi evine götürdü ve Mürvet’le Seyit ilk kez başbaşa kalıp Şura ve evlilik teklifi hakkında konuştular.
 
Güzide, Celil’e veda etmek isterken başına büyük bir kaza geldi. Bu kazanın vebali artık ikisinin de omuzlarındaydı. Seyit’in evlilik teklifini yinelemesi üzerine Emine kararı bu kez kızı Mürvet’e bıraktı ama Mürvet kimsenin beklemediği bir karar verdi.
 
Bir yandan Fransız işadamının ilgi çemberindeyken diğer yandan inatla Seyit’in ona dönmesini bekleyen Şura Kurt Seyit ve Şura son bölümde bir gün Petro ve Tina’nın kendisinden gizlediği gerçeği öğrendi ve kaderine doğru koşmaya başladı.