19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Kurtlar Vadisi Pusu 167. son bölümde yeni düzen bombası! - VİDEO

Kurtlar Vadisi Pusu 167. bölümde müthiş gelişmeler yaşandı. Polat Alemdar'ın aldığı acı haberin nedeni belli olurken ihtiyarlar başkanı harekete geçti. İşte tüm detaylar;

Stargazete.com/Semih Bişkin18 Ekim 2012 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Kurtlar Vadisi Pusu 167. son bölümde yeni düzen bombası! - VİDEO
Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümünde yer yerinden oynadı. Hikmet'in ölümü yeni bölüme damgasını vurdu. Beklenmedik ölümle Hikmet'in çocukluk arkadaşları olan savcı Leyla ve Polat Alemdar adeta yıkıldı.

Bu gelişmeler yaşanırken dizide provokatörlerin peşinde olan Abdülhey ve Zülfikar ağa yeni gelişmeler nedeniyle başka bir yere hareket ettiler.

Geçtiğimiz bölümde ise ihtiyarlar tarafından Polat Alemdar'ın yanına getirilen Mete ve Mete Aymar arasında yaşanan çekişme sebebiyle Mete şüpheli bir şekilde kaza geçirmişti.

İhtiyarlar başkanının yanına giden Mete Aymar ise kırmızı kitapı ne zaman okuyacağını sorunca şaşırdı. İhtiyarlar başkanı 'size ne zaman güvenirsem o zaman okursunuz' dediğinde Mete Aymar'ın beklentileri boşa çıkmış oldu.

GENÇ EKİP ARTIK İHTİYARLARLA

Yaşadığı suikast sonucu hayatını kaybeden eski ihtiyarlar başkanının kurduğu genç ekip yeni ihtiyarlar başkanının yanına getirildi. Arkadaşlarının ne zaman kurtarılacağını soran ekip, ihtiyarlar başkanından beklemedikleri şekilde bir cevap alınca adeta şok geçirdlier.



POLAT ALEMDAR'IN HASTANESİNE OPERASYON