25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Medcezir 45. bölüm Star TV'de yayınlandı

Star Tv'nin sevilen dizisi Medcezir 45. bölüm dün akşam yayınlandı. Yeni bölümde Mira'nın hamile olduğu öğrenilir...

25 Ekim 2014 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Medcezir 45. bölüm Star TV'de yayınlandı
Medcezir 45. Bölüm ile Star TV ekranında oldu. Yeni bölüm izleyicileri güldürürken, bir yandan da duygulandırdı. Mert ve Yaman’ın geleceğe dair hayalleri diziye damga vurdu. En çok konuşulan sahne ise; Mira’nın Yaman’dan bebek beklediği sahne oldu.
 
Medcezir yeni bölümde Mert ve Yaman geleceğe dair hayaller kurmaya başlarlar ve aralarında çok masumane bir sohbet gelişir. Mert’in Eylül ile, Yaman’ın ise Mira ile evlendiğini düşündüğü sahnelerde Hazar Ergüçlü (Eylül) ve Serenay Sarıkaya’nın hamile halleri ekrana geldi.
 
GELECEĞE BİR ZAMAN YOLCULUĞU
 
Medcezir hayranlarının adeta bir zaman makinasıyla geleceğe doğru yola çıktığı yeni bölümde, Mert ve Yaman büyümüşler ve başarılı birer iş adamı olmuşlardır. Sevdikleri kadından çocuk beklemektedirler. Dizide kullanılan yaşlandırma tekniği de merak konusu.
 
BARIŞMA HAYALLERİ SUYA DÜŞTÜ
 
Ayrıca Mira, Yaman’ın kendisini neyle suçladığını bir türlü anlayamaz ve ona ne gördüğünü sorar. Yaman ise artık ona ait olmadığını söyler. Mira bir yanlış anlamanın ortasında kaldığını düşünmektedir fakat Yaman’a bunu izah edemez.