19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Medcezir heyecanı bu akşam Star Tv'de yaşanacak!

Star Tv ekranlarında saatler sonra medcezir heyecanı başlayacak. Dizi 20.30'da itibaren Star Tv'den naklen ekranlara gelecek.

21 Kasım 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Medcezir heyecanı bu akşam Star Tv'de yaşanacak!
Star Tv ekranlarında dizi keyfi devam ediyor. Bu akşam evlere konuk olan dizi ise genç kesim tarafından izlenen  Medcezir.
 
Dizi bu akşam ekranlara yeni bölümü olan 49.bölüm ile ekranlar da olacak. Dizi de aşk, entrika ve heyecan devam ediyor.  Geçtiğimiz hafta kayıp saat pelşinden koşan Yaman ve Mira'nın bu hafta yaşayacakları ise merak konusu olmuştur! 
 
Geçtiğimiz hafta müzayede dekayıp olan saat filmin son sahnesinde Yaman tarafından buşunmuştu. Yaman ise olayı Kenan'ın yaptığını öğrenir bu ise onu derinden etkilemiştir. 
 
Yaşanılan bu olay tekrardan Yaman'ın yeniden olayları hatırlamasına neden olur! Artık Yaman'ın gerçeklerle yüzleşme vakti gelmiştir. Yaşanılan bu olay Yaman için bir adımdır. Ama Mira hala kırgın ve yaralıdır
 
Mert ise söylediği şarkıyla açık arttırmayı kazanmıştır. Fakat kimin onu yemeğe çıkartacağını bilemez. Eylül ise uzakta olması Mert'i daha da heycanlandırır. Eylül ise bu olayda Mert'i kıskanır.
 
Dizi Hakkında!
 
İstanbul’un kenar mahallelerinden birinde, Tozludere’de yaşayan Yaman’ın başı ağabeyi yüzünden büyük derde girer. O güne kadar kaderini değiştirmek için başarılı bir öğrenci olmaya çalışan Yaman, O gece, istemeden suçla tanışır. Ve Yaman’ın temiz sicili lekelenir.
 
Yaman bütün ümitlerini kaybettiği anda, Av. Selim Serez’le tanışır. Selim, Yaman’ın üstüne bulaşan çamurun arkasında, gelecek vaat eden bir genç adam olduğunu görür. Beladan uzak durmak için çırpındıkça daha çok batan Yaman’ı kendi gençliğine benzetir ve bu çocuğun hikayesinin, demir parmaklıklar ardında son bulmasına izin vermez. 
 
Yaman zengin bir avukat olan Selim’in yardım teklifini, önce (gerçek olamayacağını düşünerek) ciddiye almaz, ama eve döndüğünde çıkan olaylardan sonra artık hayatına kaldığı yerden devam edemeyeceğini anlar. Yoksul evden yükselen sesler bir kez daha Selim’e kadar ulaşır. Yaman bu kez Selimin teklifini geri çevirmez ve kötü bir olay yüzünden hayatına giren bu adamın araladığı kapıdan bambaşka bir dünyaya adım atar.
 
Yaman mucizelere gerçek hayatta yer olmadığını bilse de, o kapıdan içeri girmekten başka şansı olmadığını anlar. Yaman’ı, sırtında taşıdığı geçmişiyle, hiç tanımadığı insanların arasında, Tozludere’dekinden daha zor bir hayat beklemektedir.