25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Muhteşem Yüzyıl'da ipler geriliyor 17 Nisan 2013 - İZLE !

Muhteşem Yüzyıl'da Şah Sultan’ın tuzağına düşen Hürrem’in öfkesi dinmiyor.

15 Nisan 2013 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Muhteşem Yüzyıl'da ipler geriliyor 17 Nisan 2013 - İZLE !
Süleyman’ı masum olduğuna ikna etmeye çabalarken, Süleyman’ın verdiği karar herkesi şaşırtıyor. Şehzade Mustafa ise donanma kurmakta ısrar ediyor. Süleyman bunu öğrenince hayal kırıklığına uğruyor. Hürrem, Şah Sultan’dan intikam almak için Lütfi Paşa’ ya yanaşıyor. Şah Sultan ise Rüstem’e Hürrem’in canına karşılık bir teklifte bulunuyor. Emellerine ulaşmak isteyen Rüstem öyle bir hamle yapıyor ki Hürrem neye uğradığını şaşırıyor!

Star TV'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisi yeni bölümüyle ekranlara gelecek.

Ele geçirdiği evrakın sahte olduğunu gören Hürrem, tuzağa düşürüldüğünü anlar. Olan bitene inanmak istemeyen Süleyman, Hürrem’i Edirne’ye çağırır. Herkes Hürrem’in Süleyman’ı ikna edeceğinden eminken, Süleyman’ın kararı herkesi şoke eder.

Sarayda Hüsrev Paşa ile Hatice’nin düğün hazırlıkları başlar. Hatice ise İbrahim‘in mezarının peşindedir. Nigar’dan olanları öğrenen Şah Sultan, kardeşinin mezara ulaşmasına mani olmak ister.

Şehzade Mustafa, Akdeniz’deki korsan saldırılarını haber alınca harekete geçer. Mahidevran onu bekleyen tehlikeye karşı uyarır. Ancak Rüstem, Süleyman’a her şeyi anlatır. Oldukça sinirlenen Süleyman, derhal gereğinin yapılmasını emreder.

Hürrem, Lütfi Paşa’yı Şah Sultan‘a karşı kışkırtmak ister. Şah Sultan ise yalnız kalan Rüstem’e yanaşır. Hürrem’in canını almasını ister. Aksi halde kendi canından olacaktır. Köşeye sıkışan Rüstem, öyle bir karar verir ki hem kendi kaderi hem de imparatorluğun kaderi değişecektir.

Muhteşem Yüzyıl heyecan dolu yeni bölümüyle 17 Nisan Çarşamba Star’da.



Yayın Günü: 17 Nisan Çarşamba
Yayın Saati: 20.00 / Yeni Bölüm