20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

O Hayat Benim 25. bölümü Fox Tv'de yayınlandı

O Hayat Benim 25. bölümü Fox TV’de yayınlandı. Yayınlanan son bölümde Efsun’un öfkesinden davranışlarını kontrol edememesi üzerine Mehmet Emin ve Hasret duruma el atar.

20 Ekim 2014 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
O Hayat Benim 25. bölümü Fox Tv'de yayınlandı
O Hayat Benim dizisi yeni bölümüyle Fox TV’de yayınlandı. İlk sezonda izleyicilerin beğenisini kazanan dizi her bölümde olduğu gibi merakla bekleniyor.O Hayat Benim yeni bölümleriyle izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Dizinin 25. bölümüden polisin gelmesiyle Nuran ve İlyas adeta şok olur. Efsun’un öfkesine yenik düşüp tavırları değişmeyeceğini anlayan Mehmet Emin ve Hasret duruma el atar. 
 
O Hayat Benim 25. Bölüm Özeti:
 
Polis, Nuran ve İlyas’ın kapısındaydı. O Hayat Benim 25. bölümde Sakine’nin ömründen ömür gidiyordu o anlarda. Bir sinir krizinin eşiğindeydi ve işledikleri suçu ele vermesi an meselesiydi. Bu kez yolun sonuna geldiklerini anladılar. Polisin İlyas’ı alıp götürdüğünü gören Bahar aklını yitirecek gibi oldu. Çaresizlik içinde kalır Gelincik Yokuşu’nun ortasında... O Hayat Benim son bölümde Efsun ise Ateş ile Bahar’ı birlikte gördüğü için acı ve hırsla kıvranıyordu yeniden. Onları ayırma, aralarına girme dürtüsü diğer her şeyi bastırdı bir kez daha. Efsun’un perişan ve öfkeli halini gören Hasret ve Mehmet Emir artık müdahale etme gereğini duydular. Necati’nin hala hayatta olduğunu bilmeyen Nuran ise çalınan altınlarının peşine düştü. Fakat O Hayat Benim 25. bölümde bu tehlikeli yolda karşısına hiç beklemediği engeller çıktı.
 
 
O Hayat Benim 25. Bölüm Fragmanı: