19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Sana Bir Sır Vereceğim 4. bölüm fragmanı ve özeti 26 Temmuz 2013 - İZLE !

Fox ekranlarının yeni dizisi ‘Sana Bir Sır Vereceğim’ de bu hafta duygusal anlar yaşanacak. Sırlarla dolu aile hem ağlatacak hem de farklı hikayesi ile seyirciye heyecan yaşatacak.

24 Temmuz 2013 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Sana Bir Sır Vereceğim 4. bölüm fragmanı ve özeti 26 Temmuz 2013 - İZLE !
SEDAT VE ESRA‘NIN SIRRI NE ?

Okuldaki Sedat ( Nezih Cihan Aksoy ) ve Esra ( Dilşad Şimşek ) öğretmenin gizemi ise gün geçtikçe artmaktadır. Çocukların velilerinin okula gelişi sırasında onlar da telefona sarılır ve bir görüşme yaparlar. Bu telefon görüşmesinin çocuklarla mı yoksa velileri ile mi bir ilgisi var ?
ÇAĞLA VE AYLİN’İN REKABETİNDE 2. RAUND

Okulda yaza merhaba partisi yapılacaktır. Aylin ( Demet Özdemir ), Çağla, Tilki, Levent ve Zeynep ( Su Burcu Yazgı Çoşkun ) alışveriş merkezine gider. Çağla ve Aylin parti için kıyafet bakarken Aylin’in giydiği elbise ile bütün bakışlar ona çevrilir. Aylin’i ilk defa bu kadar güzel gören Tilki ne kadar etkilense de duygularını belli etmez. Çağla kendine pahalı bir elbise alırken, Aylin alamaz. Tam kasadan ayrılırken Tilki Aylin’e beğendiği elbiseyi almıştır. Tilki’nin bu elbiseyi alması kafaları karıştırır ? Tilki parayı nerden bulmuştur ?

TİLKİ İÇİN ZOR GÜNLER BAŞLIYOR!

Tüm bunlar olurken karşı komşu Orhan’ın ( Cengiz Tangör ) evinde saati kaybolur. Akşam yemeğinde saatin kaybolduğunu öğrenen Levent , sabah evde Tilki’yi gördüğünü söyler. Saatin olduğu yerde birşeyler bulan Reyhan da ( Deniz Özerman ), komşuların kapısını bu kez farklı bir nedenle çalar. Suçlu kesinlikle Tilki’dir onların gözünde. Mehmet de duydukları nedeniyle Tilki’nin söylediklerine inanmaz. Aylin ise Tilki’nin elbise parasını bu şekilde bulduğunu düşünür. Ancak Çağla’nın tuhaf gerginliği de şüphe uyandırıcıdır.

Tilki bu suçlamalar karşısında nasıl hareket edecek ?

Aylin ve Zeynep’i ne hıçkırıklara boğacak ?

Sevgi kızına kavuşacak mı ?

YAYIN GÜNÜ: 26 TEMMUZ CUMA
4.Bölüm
YAYIN SAATİ: 21.00