24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Sana Bir Sır Vereceğim'de kim kimdir?

Başrollerini Murat Han ve Esra Ronabar’ın paylaştığı dizi “ Sana Bir Sır Vereceğim” heyecanı başlıyor. Yaz Ekranının fantastik dizisi 5 Temmuz Cuma akşamı 20:30 da FOX’TA izleyicisiyle buluşacak.

4 Temmuz 2013 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Sana Bir Sır Vereceğim'de kim kimdir?
Dizide genç kuşağın sevilen ve yeni isimleri Ekin Koç, Demet Özdemir, Bora Cengiz, Dila Danışman, Metehan Sezer, Burak Can, Su Burcu Yazgı Çoşkun yer alıyor.

KİM KİMDİR?

Mehmet ( Murat Han)

Ailenin Babası, normal bir baba. İyi niyetli, sevgi dolu, neşeli. Tek kötü özelliği ne mi? Biraz sakar, ne zaman doğru yapmaya çalışsa tersi olur. Oğlu Gürcan’ın olağanüstü güçleri olduğunu farkettiğindeyse hayat karmaşık bir hal alır.

Sevgi (Esra Ronabar)

Ailenin Annesi. Çok cesur bir kadın. Sert ve mükemmeliyetçi bir yapısı var. Kızının kaybolmasından sonra tanıştığı Mehmet ile hayatın zorluklarına göğüs germeye çalışırlar. Kızını aramak için çıktığı bu yolda onu bir çok sürpriz bekliyor.

Aylin (Demet Özdemir)

Elektirik onun en büyük kozu ve aynı zamanda derdi. Sevdiklerine zarar vermemek için eldiven giyiyor. Çıplak elle kimseye dokunamıyor! Aylin oldukça mükemmel sayılabilecek birisi. Arkadaş canlısı, komik ve sevecen... Tilki ile arasındaki yakınlaşmalar kaçınılmaz...

Tilki (Ekin Koç)

18 yaşında görünmez bir genç. Asi, serseri ruhlu ve hiç bir şeyle ilgilenmez. Bağımsız ve yalnız yaşadığı için kendi sorunlarını kendi çözer. Dışardan kimseye ihtiyacı yok gibi görünse de, sevece ve sevdiği insanları koruyan biri. Kaderi onu nereye götürürse öyle yaşar.

Gürcan (Metehan Sezer)

Tam bir tatlı baş belası. Telekinetik güçlerinin babası tarafından farkedilmesi gelişecek olayların temelini atar. Babası gibi sakardır. Ne zaman birşey yapmaya kalksa sonu felaketle sonuçlanır.

Levent (Bora Cengiz)

Popüler, kendinden emin ve bir o kadar da kendini beğenmiş. Dışarıdan sert ve ukala görünse de özünde duygusal biri. Öylesine zengin ki hayatta tek eksiği sevgi. Sevmeyi Aylin'den öğrenirken, Tilki ile sık sık ters düşecekler!

Çağla (Dila Danışman)

Sıradanlıktan nefret eden, bencil, yüzeysel, titiz ve kibirli biri. Başkalarının hatalarını ve eksikliklerini arar. İç dünyasından memnun olmadığı için dış dünyasını parlatmaya çalışır. Birini gözüne kestirdi mi elde etmelidir. Yeni komşuları Çağla için büyük eğlence olacak.

Bora Öztürk (Melih Can)

Afacanlığı, asiliği ve hınzırlığıyla problem çocuk, kısacası tam bir baş belasıdır. Kötü niyetli planlar yapar, gerçekleştirmeye çalışır. Bu tavırlarıyla annesini bile usandırmıştır.

Burak (Burak Can)

16 yaşında biraz tuhaf bir çocuk. Metamorfik, utangaç ve içine kapanık biri. Dokunduğu insanın şekline bürünmesi onun en büyük problemi. Normal biri gibi yaşayabileceği bir aile onun en büyük hayali.