25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Kertenkele’nin yıldızı Sera Tokdemir'den büyük sürpriz!

Kertenkele’nin başarılı oyuncusu müzikte de iddialı...

19 Aralık 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Kertenkele’nin yıldızı Sera Tokdemir'den büyük sürpriz!
atv’nin ilgiyle takip edilen dizisi Kertenkele’nin başarılı oyuncusu Sera Tokdemir, sevenlerinin karşısına farklı bir sürprizle çıkmaya hazırlanıyor.
 
Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken Tokdemir, kendine has farklı tarzı ve insanın içine işleyen buğulu romantizm içeren güçlü sesiyle de herkesi etkiliyor.  
 
Sera Tokdemir, ünlü şarkıcı Yaşar İpek’in C 1 Prodüksiyon’dan çıkacak olan yeni albümünde yer alan bir şarkıda şarkıcı ile düet yapacağının müjdesini verdi. Başarılı oyuncu, “Yaşar’ın yeni albümü için gelen düet teklifi beni çok mutlu etti. Albümde 90’lı yılların parçalarının olacağını ve sadece ben seslendirirsem bu düetin olacağını duymam ise beni çok etkiledi. Çünkü 90’lar benim için özel anlarla dolu, çok güzel yıllardı. Hem arkadaşıma destek olmak, hem de beni oldukça heyecanlandıran bir projenin içinde olmaktan dolayı çok mutluyum,” dedi.
 
Aynı zamanda söz yazıp beste yapan oyuncu, şarkılarını çocuğu gibi gördüğünü, zamanı geldiğinde onları herkesle paylaşmayı planladığını, hatta dizide kendi şarkılarını seslendirmek istediğini söyledi.