25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Ulan İstanbul 18. bölüm Kanal D'de ekrana geliyor

Kanal D’nin dizisi Ulan İstanbul dizisi 18. bölümüyle ekrana geliyor. Yeni bölümde çete Sevilay’dan bir türlü kurtulamayacak. Üstün yeni kişiler de ekleniyor.

20 Ekim 2014 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Ulan İstanbul 18. bölüm Kanal D'de ekrana geliyor
Ulan İstanbul yeni bölümüyle Kanal D’de yayınlanacak. Eğlence ve macera eksik olmayan dizide yine olanlar oluyor. Çete Sevilay’dan bir türlü kurtulamıyor. Üstüne üstlük bir de Ceyhun ve ailesi de ekleniyor. Ceyhun’a yakalanan Nevizadeler bir defa daha plan değiştirmek zorunda kalırlar. Sürekli plan değiştirmek zorunda kalan Nevizadeler, dizide eğlenceye neden oluyor. Kandemir Sevilay olayından paçayı kurtardığını sanır ama ekibiyle birlikte beklemedikleri bir anda yakayı ele verirler. Ve işler iyice karışır. Ulan İstanbul bugün saat 20:00’de ekrana gelecek…
 
Ulan İstanbul 18. Bölüm Özeti:
 
Nevizadeler, Ulan İstanbul 18. bölümde hem parayı kurtarmak, hem de kimliklerini açık etmemek için oyun içinde oyun düzenlemek zorunda kalıyor.
 
Ceyhun ve ailesine yine en umulmadık zamanda sobelenen Nevizadeler, durumu nasıl toparlayacaklarını bilemezler. Kandemir’in körlüğüne inandırıcı bir sebep uyduran çete, bu sefer de, iyiliklerin anası Şehriban’ın yakın ilgisine maruz kalırlar. Ulan İstanbul yeni bölümde dünürlerini bu durumda yalnız bırakmak istemeyince, ailece yanlarında kalmaya karar verirler. İki aile geceyi aynı otelde birlikte geçirecektir.
 
Maşuka bir an olsun Kandemir’i yalnız bırakmazken, Ceyhun da Derya’nın peşine düşer. Ulan İstanbul 18. bölümde odalar arasında yoğun bir trafik yaşanır.
 
Çete, operasyonu tamamlayıp bir an önce evlerine dönmek isterken, farkında olmadan Sevilay’a yakalanır. Neler olduğunu anlamaya çalışan Sevilay, kendisine kurulan tezgaha karşılık verebilmek için çetenin peşine adamlarını takar. Elindeki sahte isimle mahallede araştırma yapan adamlar, Ulan İstanbul yeni bölümde gördükleriyle neye uğradıklarını şaşırırlar.
 
Sevilay’ın şantajlarına dönmemesinden şüphelenen çete sonunda durumu fark eder. Ulan İstanbul 18. bölümde Nevizadeler hem parayı kurtarmak hem de kimliklerini açık etmemek için oyun içinde oyun düzenlemek zorunda kalır. Mahalleye geldikleri ilk günden beri Nevizadeler’e şüpheyle bakan Esra, pavyon operasyonuna katılır. Ancak baskına gittikleri mekan, Yaren’in eski iş yeridir.
 
Ulan İstanbul 18. Bölüm Fragmanı: