20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Gölgedekiler 1. bölüm show tv izle ! Gölgedekiler ilk bölüm 17 Nisan 2014

Show TV, izleyicilerini oldukça şaşırtacak yepyeni bir proje Gölgedekiler ile buluşturuyor. Gölgedekiler 1. bölümünde neler olacak ?

16 Nisan 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Gölgedekiler 1. bölüm show tv izle ! Gölgedekiler ilk bölüm 17 Nisan 2014
Yapımcılığını Mustafa Uslu ve Nikolaus Dimos’un üstlendiği benzersiz dizinin yönetmen koltuğunda, Mutlu Karadoğan oturuyor. Dizinin yapımı ise, Lemonade “Refreshing Ideas”a ait.

Gölgedekiler, ekranlarda benzeri olmayan, her bölümü iki kısa filmden oluşan bir fantastik-gerilim dizisi.Her hafta izleyiciyi gerçeğin ve bilinenin ötesine taşıyacak, şaşırtacak, sarsacak bir dizi.

İKİ KISA FİLM, “BENİ MEZARIMA GÖTÜR” VE “ŞEYTANIN GÖZLERİ” ARD ARDA İZLEYİCİLER İLE BULUŞACAK!

Gölgedekiler’in ilk bölümünün birinci filmi; “Beni Mezarıma Götür”. Bu filmde parası için öldürülen yalnız bir kadının katiliyle yaşadığı olağanüstü öyküye tanık olacağız. Mezarına götürmesi için peşine takılan kadından kaçan katili müthiş bir son bekliyor.

Büyük merakla izlenecek ilk filmdeki karakterlere ise ünlü oyuncular, Bülent Polat ve Suna Sancaktar hayat verecekler.

Gölgedekiler’in Perşembe akşamı yayınlanacak ikinci filmi ise; “Şeytanın Gözleri”. Kızkardeşinin hayatını kurtarmak için uçağa yetişmeye çalışan genç bir adamın esrarlı öyküsü.Yolda otomobiline aldığı hiç konuşmayan çocuk, kaderini karartmaya uğraşan şeytan mı? Sonuna kadar sırrını sürdüren çarpıcı bir öykü.

Nefeslerin tutulacağı ikinci filmdeki karakterleri ise; Bedir Bedir ve Abdülkerim Algül canlandıracaklar.

Gölgedekiler her hafta soluk soluğa izlenecek iki kısa filmle, fantastik ve gerilim meraklılarına farklı bir seyir keyfi sunacak.

Ekranlarda eşi görülmemiş, yepyeni bir proje olan Gölgedekiler, 17 Nisan Perşembe akşamı saat 22.30’da Show TV’de başlıyor!