25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Bebeğini doğar doğmaz bıçakladı

Batman’da 19 yaşındaki genç kızın, evlilik dışı dünyaya getirdiği bebeğini doğar doğmaz bıçaklayarak öldürüp evde sakladığı iddia edildi.

Yusuf UYANIK-BATMAN27 Ekim 2014 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Bebeğini doğar doğmaz bıçakladı

Petrolkent Mahallesi’nde ikamet eden 19 yaşında bekar Ç.K isimli genç kız, iddiaya göre yaz ayında mevsimlik işçi olarak fındık toplamaya gitti. Orada tanıştığı ismi öğrenilemeyen bir kişiyle evlilik dışı ilişkiye girdi. Memleketi Batman’a dönünce midesi bulanıp kusunca hamile kaldığını anlayan Ç.K, öldürüleceğinden korktuğu için durumu ailesinde sakladı. İyice karnı şiştiği için aylarca kendisini ailesinden gizleyen Ç.K’nin doğum sancıları tutmaya başladı. Ne yapacağını bilemeyen Ç.K, kendini banyoya kapattı. Banyoda dünyaya getirdiği bebeğini doğar doğmaz bıçaklayarak öldürdü.

BEBEĞİNİ ÖLDÜRÜP SAKLADI

Ç.K, evlilik dışı ilişkiyle banyoda dünyaya getirdiği bebeğini öldürdükten sonra evde sakladı.

Daha sonra kanaması başlayan Ç.K, kendini banyoya kapattı. Genç kız, aşırı kan kaybı nedeniyle bayıldı. Aile bireyleri Ç.K’den haber alamayınca banyoya baktılar. Kızlarını kanlar içinde gören aile Ç.K’yi hastaneye kaldırdı.

DOKTOR MUAYENESİ DURUMU ORTAYA ÇIKARDI

Hastanede Kadın Doğum doktoru tarafından muayene edilen genç kız, kanamasının doğum yaptığı için olduğu anlaşıldı. Ailesinin durumu öğrenmesi üzerine doktor, polise haber verdi.

Hastaneye gelen polis dünyaya gelen bebeğin nerde olduğunu sorduğunda vahşet ortaya çıktı.

Dünyaya getirdiği bebeğini banyoda öldürüp evde sakladığını itiraf eden Ç.K, polis tarafından gözaltına alındı. Evde yapılan aramada bıçaklanarak öldürülmüş bebeğin cansız bedeni bulundu. Olayla ilgili olarak polis geniş çaplı soruşturma başlattı.