24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Çocuklar üşümesin

Diyarbakır’da maddi durumu düşük olan öğrencilere giyim malzemesi yardımı yapıldı. “Çocuklar üşümesin” adı altında yapılan yardımlar çocukları sevindirdiği gibi aileleri de mutlu etti.

DİYARBAKIR STAR18 Aralık 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Çocuklar üşümesin

Diyarbakır Selahaddin EyyubiDevlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Opr. Dr. Sedat Özkul,Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir ve Yenişehir Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Hıdır Çakın kendi imkanları ile temin ettikleri giyim malzemelerini okul müdürlüklerinin tespit ettiği çocuklara dağıttı. Dağıtımın sırasında bazı çocukların üzerinde kaban bulunmadığı ve üşüdükleri görüldü. Giyim malzemesi alan öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okundu.

Diyarbakır Selahaddin EyyubiDevlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Opr. Dr. Sedat Özkul, yardımları öğrencilere ulaştırmaya devam edeceklerini belirterek, ilk etapta hedeflerinin bin öğrenciye ulaşmak olduğunu söyledi. Özkul,  giyim malzemelerini kendi imkanları ile hayırseverlerden temin ettiklerini ifade ederek, “Öğrencilerimizin kış aylarında ayaklarında ayakkabı, sırtlarında kaban olmadığını gördük. Bu nedenle arkadaşlarımızla birlikte el ele verip böylesi bir yardım yapmayı uygun gördük” dedi.