26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Hamile numarasını kadın polis yutmadı!

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Havaalanı Şube Müdürlüğü’nde görevli bayan polis memurunun dikkati sonucu kendisine hamile süsü vererek X-ray cihazından geçtikten sonra durumundan şüphelenip arama yaptığı S.M. isimli bayanın yapılan üst aramasında uyuşturucu madde bulundu.

ŞEYHMUS ÇAKAN13 Eylül 2014 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Hamile numarasını kadın polis yutmadı!
Diyarbakır Havaalanına gelen ve karın ile sırt bölgesine bağladığı uyuşturucu madde ile kendisine hamile süsü veren bayan, X ray cihazından geçtikten sonra  bayan polis memuru hareketlerinden şüphelendi. O anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Bayanı üst arama noktasına alan bayan polis, bir süre sonra dışarı çıkarak diğer arkadaşlarını çağırıyor. Yapılan üst aramasında 2 kilo 300 gram esrar maddesi bulan polis memuru, arkadaşlarını çağırdıktan sonra kapısını bırakmadığı odadan bayanı çıkarıyor.  Havaalanında başka bir odaya alınan şüpheli bayan daha sonra Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Bayanın uyuşturucuyu kimlerden temin ettiği ve nereye götüreceği konusunda soruşturma sürüyor.
 
Polis, bayanı havaalanına getiren araç içerisinde bulunan bazı kişileri de gözlem altına alarak sorguladı.
 
Bu arada, Havaalanında görevli polis memurlarının dikkati sonucunda 2014 yılı içerisinde 15 kilo 250 gram esrar maddesi ile uyuşturucuyla ilgili olarak 69 kişi gözlem altına alındı. Havaalanında ayrıca 2 ruhsatsız silah yakalanırken, toplam 268 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.