25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Öcalan'a hayırlı olsun ziyareti

Mardin Federasyonu Öcalan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Mehmet Ali DİNLER/STAR21 Kasım 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Öcalan'a hayırlı olsun ziyareti

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu (MTDF)Yönetimi  Mehmet Şerif Öter Başkanlığında Demokratik Bölgeler Partisi DBP Mardin İl Başkanlığına seçilen Ömer Öcalan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Ziyarette DBP İl Başkanı Ömer Öcalan ve Başkan yardımcısı Ahmet Eken Federasyon yönetimini karşıladı.

Yaklaşık bir saat süren ziyarette İl Başkanı Ömer Öcalan Mardin toplumsal Dayanışma federasyonun ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ederek, Sivil toplum örgütleri demokratik sistemde önemli kurumlar oldukları ve demokrasi alanında yaptıkları çalışmaları önemsediklerini söyledi.

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Başkanı Mehmet Şerif Öter ise şöyle dedi.

“ Dört yıllık STK Platformu çatısı altında, gönüllük temelinde bir araya gelen 42 dernek bileşenlerimizin tek amacı memleketimizde kardeşliğin, dayanışmanın,demokrasinin ve özgürlüğün  gelişmesi için yaptığımız çalışmaları daha’da geliştirmek ve güçlendirmek amacıyla Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonunu kurduk. Bundan sonrada temel ilkemizle  tüm siyasi partilerimize Eşit mesafede ve tarafsız duruşumuzdan taviz vermeden,Örgütlü Sivil Toplum olarak sosyal ve insani  alan başta  olmak üzere halkımıza  hizmet etmeye devam edeceğiz. “ dedi