19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

PKK ve BDP yöneticilerine şok tehdit

Kendilerini 'Özgür Kürtler' olarak tanımlayan ve Kürtlerin muhalif sitesi olarak da bilinen Nasname, PKK/BDP yöneticilerini tehdit etti. Nasname sitesinde verilen açıklamada, 'PKK/BDP yöneticilerini açıkça uyarıyoruz ve diyoruz ki, bu kirli ve kanlı oyuna son verilmezse hedef olacaksınız ve birileri de sizin Kolejlerde, Özel Okullarda ve Avrupa'da okuyan çocuklarınızı kaçıracaktır! Yarın çocuklarınız kaçırıldığında söyleyecek sözünüz olmayacaktır' denildi.

ŞEYHMUS ÇAKAN10 Mayıs 2014 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
PKK ve BDP yöneticilerine şok tehdit
Kürtlerin muhalif sitesi olarak bilinen Nasname, son zamanlarda PKK tarafından kaçırılan çocuklarla ilgili PKK/BDP'yi sert bir şekilde tehdit etti. Sitede verilen açıklamada, "PKK/BDP yöneticilerini açıkça uyarıyoruz ve diyoruz ki, bu kirli ve kanlı oyuna son verilmezse hedef olacaksınız ve birileri de sizin Kolejlerde, Özel Okullarda ve Avrupa'da okuyan çocuklarınızı kaçıracaktır! Yarın çocuklarınız kaçırıldığında söyleyecek sözünüz olmayacaktır. Özgür Bireyler Topluluğu olarak bu güne kadar tüm öngörülerimiz doğrulandı. Görmediğimiz ve bilmediğimiz bir şeyi yazmadık ve söylemedik. İnsani görevimizi yaparak PKK/BDP yöneticilerini uyarıyoruz. Bu kirli politikalarınız sizin çocuklarınızın başını yiyecektir ve kısa zaman zarfında birileri de sizin çocuklarınızı kaçırmaya başlayacaktır." denildi. 
 
BDP yöneticilerinin çocuklarını kaçıracak yeni bir oluşumun olduğunu ileri sürdürülen açıklamada şu ifadelere yer verildi: 
 
"Aldığımız bilgilere göre yaşanan kirlilikten rahatsız olan yeni bir oluşum, PKK/BDP yöneticilerine ve çocukları dağa götüren aracılara karşı eylem hazırlığındadır. Kısasa kısas yönetimini uygulayacakları öğrenilen yeni oluşumun PKK/BDP yöneticilerinin çocuklarını kaçırma dâhil beklenmeyen etkili eylemler için hazır bekliyorlar. PKK/BDP yöneticilerine diyoruz ki, Ya insanlaşın ve halkın çocuklarının hayatıyla oynamaktan vazgeçin; Ya da kendi çocuklarınızın hayatını hiçe sayın! Tercih Sizindir!"