26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Suriyeli ailelere yardım

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından yürütülen ‘Üşüyorum, Yardım Edin’ Kampanyasıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Lojistik Merkezine gelen yardım malzemeleri İstanbul heyeti tarafından Suruç ve Akçakale’de yer alan Suriyeli ailelere dağıtımı gerçekleştirildi.

11 Ocak 2015 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Suriyeli ailelere yardım
Şanlıurfa’nın Suruç İlçesine geçen AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşçu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Selamet ve beraberlerindeki heyet, Suriyeli ailelere yardım paketlerini dağıttı.
 
Suruç Yıldırım Mahallesinde evlerde ve çadırlarda kalan Suriyeli ailelere yardım malzemelerini dağıtan Babuşcu, çadırda kalan bir aileye konuk olarak, sohbet etti.
 
Ailenin ihtiyaçlarını getirdikleri yardım malzemeleriyle karşılayan Babuşcu, kendilerine İstanbul’dan kardeşlik selamı getirdiklerini söyledi.
 
Çadırlara ve evlerde gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında Cumhurbaşakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun selamlarını ailelere ileten Babuşcu ve beraberindeki heyet, çocuklara oyuncak, mont ve ayakkabı dağıtarak, Suriyeli ailelere özel ilgi gösterdi.
 
Öte yandanAkçakele’ye İstanbul İlçe Belediye Başkanları ile birlikte geçen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin ile birlikte çadırkentleri ve evlerde kalan Suriyeli aileleri ziyaret ederek, yardım malzemelerini dağıttılar.