18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Trafik kazası: 17 yaralı

Mardin'in Kızıltepe ilçesi ile Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesi karayolunda meydana gelen trafik kazasında 17 kişi yaralandı.

MEHMET ALİ DİNLER / STAR22 Ekim 2012 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Trafik kazası: 17 yaralı
Kızıltepe Viranşehir karayolunda Sürekli köyü yakınlarında meydana gelen Trafik kazasında 17 kişi yaralandı. Yaralılar Ambulanslar ile Mardin ve Kızıltepe’deki hastanelere nakledilerek tedavi altına alındılar.

Edinilen bilgilere göre, Mehmet Emin İhsanoğlu yönetimindeki TEDAŞ’a ait Doblo tipi elektrik arıza aracı ile Abdülhalim Efe adlı sürücünün kullandığı yolcu minibüsü ipekyolun da Kızıltepe-Viranşehir-Kızıltepe güzergahında Sürekli (Dieme) köyü yakınlarında çarpışması sonucu aynı aileden oldukları belirlenen Osman, Hamdullah, Fehime, Zahide, Şemsi, Halef, Mehmet, Latife, Vesile, Şakir ve Ahmet Temel ile M. Can Bilen, Selçuk Karademir, Hüseyin Doğan, Fevzi Doğan ile Araç sürücüleri Mehmet Emin İhsanoğlu ve Abdülhalim Efe yaralandılar.
Yaralılardan Mehmet Emin İhsanoğlu’nun durumunun ağır olduğu çeşitli yerlerinden yaralanan diğer kazazedelerin ise hayati tehlikelerinin olmadığı belirlendi.