24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Charleigh ile Türk gencinin aşkı

İngiltere'de meydana gelen bu olay aşkın nelere kadir olduğunu gösterdi.

stargazete.com20 Ağustos 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Charleigh ile Türk gencinin aşkı

Charleigh Disbrey (15) ile evliliğini onaylamayan Mert Karaoğlan(18)'ın babası aşklarını bitiremedi. Babanın bu ilişkiyi onaylamamsı üzerine genç aşıklar el ele verip kaçmışlar. Sadece bir ay beraber olan ikili kültürel çatışmanın kurbanı oluyorlar. Mert bir arkadaşına gönderdiği fotoğraflı mesajda, demiryolu üzerindeki bir köprüde olduğunu ve "bu hayatta kimse bizi ayıramaz" yazdı. Daha sonra Hertfordshire'daki bir istasyondan tren raylarına inen ikiliyi gören tren sürücüsü, "Onları tren rayının üzerinde koşarken gördüm. Onlara çarpmamak için yavaşladım. Bu yolda çok sayıda yaralanmalar ve ölümler oldu" dedi.                                                

Genç aşıklar evlerinin yakınındaki Hertswood okulunda beraber okumuşlar.  Müzikle ilgilenen Charleigh, YouTube'da gitar çaldığı bir video yayınlamış ve kendi web sitesinde bir müzisyen olmak istediğini yazmış. Mert ise film yapmayı ve fotoğraf çekmeyi seven birisidir.                                        

Geçen yıl Haziran ayında Charleigh'nin aşırı doz alıp intihar etme eğiliminde olduğu söylendi.

Mert'in babası Şükrü Karaoğlan, çocuğunun okula başladıktan sonra başka arkadaşlar edindiğini ve değişmeye başladığını dile getirdi.

Kimileri genç aşıkların Türkiye'ye gitmiş olabileceğini söylüyor. Kimileri de hızlı trenin onlara çarpıp parçaladığını söylüyor. Ama her ne olduysa ortada en ufak bir iz yok. Kimsenin nerde olduğunu bilmediği Mert ve Charleigh'nın ortadan bir sır gibi yok olmaları kayıtlara ölmüş olarak geçti.