28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

Esad askerlerinden inanılmaz vahşet

Suriye’de Esad askerleri vahşette sınır tanımıyor. Esad güçleri uçaklarla yerleşim yerlerini bombalayıp masum ve sivil ayırmaksızın yüzlerce insanı katletmeye devam ederken askerleri ise işkence ile öldürdükleri muhaliflerin organlarını eğlence olsun diye kestiğine dair görüntüler ortaya çıktı.

Kemal Gümüş - Stargazete.com3 Kasım 2012 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Esad askerlerinden inanılmaz vahşet
İslamiyet’ten önceki cahiliye adeti olan organ kesme işini eğlenerek yapan Esad askerleri yakaladıkları muhaliflere önce korkunç işkenceler yapıyor. (İslam’dan önce Mekke müşrikleri öldürdükleri düşmanlarının kulak, burun vb organlarını kesiyor “Müsle yapıyordu” ve onları süs eşyası olarak taşıyorlardı. Daha sonra İslam ölüye müsle yapılmasını yasakladı)








İşkencenin her türlüsünü muhalifler üzerinde deneyen barbar Esad askerleri daha sonra hayatını kaybeden muhaliflerin kulak ve burunlarını keserek yanlarında taşıyor.



Dün çekilen bu görüntülerde muhaliflerin kulaklarını kesen Esad askerleri bir birlerini tebrik ediyorlar. Gülerek katlettikleri muhaliflerin organlarını kesen askerlerin daha sonra bu organları hatıra olarak sakladıkları belirtiliyor.