8 Mayıs 2024 Çarşamba / 1 Zilkade 1445

Psikopat Noel Baba korkuttu

İtalyan arkadaşlar Diego ve Matteo, katil palyaço serisinin ardından yeni yıl arifesinde bu kez de Noel Baba kostümüyle ilginç bir şakaya imza attı.

17 Aralık 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Psikopat Noel Baba korkuttu
Katil palyaço serisiyle akıllarda yer eden İtalyan arkadaşlar Diego ve Matteo, Noel arifesi öncesi yine çok konuşulacak bir şakaya imzaya attı. Noel Baba kostümü giyen arkadaşlardan biri, sözde bir bankamatiği havaya uçurdu, ardından da yük taşıma aracına yüklediği paralarla kaçmaya başladı. Ancak Noel Baba dengesini kaybedip düştü, devrilen arabadaki sahte paralar da yerlere saçıldı. Noel Baba, paraların bir kısmını alıp kaçarken, bu sırada yaşananlara şahit olan üç kişi büyük şok yaşadı. Üzerlerindeki şaşkınlığı üzerinden atan bu kişiler, yerdeki paralardan bir kısmını alıp koşarak olay yerinden uzaklaştı. 
 
Noel Baba, bu kez de tenha bir alt geçitte bir grup gencin karşısına çıktı. Sırtındaki alev makinesini ateşleyen Noel Baba, gençleri önüne katıp kovaladı. 
 
Noel Baba'nın bir sonraki durağı bir akaryakıt istasyonu oldu. Elinde hediye paketi Noel Baba, bu sırada benzin alan sürücünün aracının yanına yaklaştı. Elindeki paketi aracın üzerine bırakan Noel Baba, daha sonra hediyeyi açıp olay yerinden uzaklaştı. Paketin içerisinden çıkan bomba süsü verilmiş düzeneği fark eden sürücü ve yanındaki şahıs aracı da bırakıp olay yerinden uzaklaştı. 
 
Noel Baba daha sonra bir parkta biri kız iki genç ile karşıya karşıya geldi. Elindeki küçük zili çalıp dikkat çeken Noel Baba, daha sonra hediye torbasından çıkardığı baltayla, bankın üzerinde yatan insan süsü verilmiş cansız mankene vurdu. Paniğe kapılan iki genç olay yerinden kaçarken, Noel Baba da peşlerine düştü. 
 
Noel Baba'nın son kurbanı, bankamatikten para çekmek isteyen bir şahıs oldu. Noel Baba, aracını park edip bankamatik kulübesine giren gencin arkasından içeriye daldı. Elinde bulunan arabanın üzerindeki bomba süsü verilen düzeneği bırakıp kulübeden çıkarak uzaklaştı. 
 
Düzeneği fark eden genç de panik içerisinde dışarıya çıkıp aracını dahi almadan olay yerinden kaçtı.