20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

AK Parti 13 Yaşında

14 Ağustos 2001'de kurulan AK Parti'nin 13. kuruluş yıl dönümü, AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nda düzenlenen bir törenle kutlandı.

İZMİR/STAR14 Ağustos 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
AK Parti 13 Yaşında
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican'ın 'İl Başkanları Toplantısı' nedeniyle Ankara'da olmasından dolayı katılamadığı programa, il yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri ile belediye meclis üyeleri katıldı. 
 
Kutlama programında söz alan İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, “Bugün çok özel bir gün. Partimizin doğum gününü kutluyoruz. İl Başkanımız Sayın Bülent Delican, İl Başkanları Toplantısı nedeniyle aramızda değil. Kendisi akşam AK Parti Genel Merkezi'nde Genel Başkanımız, Başbakanımız ve milletin seçtiği Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde düzenlenecek olan resepsiyona katılarak İzmir'i temsil edecek. Bizler de burada bir program düzenlemek istedik. Hepinizin bildiği gibi AK Parti, 14 Ağustos 2001 tarihinde kuruldu. Milletimizin kuruluşumuzun hemen akabinde yapılan ilk genel seçimde partimizi iktidara getirdi. 3 dönemdir iktidardayız. 13 yıldır partimiz her zaman milletin yanında oldu. Milletimiz de buna karşılık huzur, güven ve istikrarın yanında saf tuttu, partimizi ve partimizin kurucusu Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı hak ettiği yere getirdi. Milletimiz, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı seçmiştir. Ben bu vesileyle milletimize 10 Ağustos'ta gösterdikleri teveccühten dolayı bir kez daha teşekkür ediyor, partimizin 13'üncü kuruluş yılının ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi. 
 
Bilal Doğan'ın konuşmasının ardından üzerinde AK Parti'nin logosunun bulunduğu pasta alkışlar eşliğinde kesildi.