27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

AK Parti Dış İlişkilerden Star'a Ziyaret

Ak Parti İzmir Dış ilişkilerden sorumlu il Başkan Yardımcısı Gözde Keskin, Başkan Yardımcısı Vahide Firyaz Yılmaz, Gençlik Kollarından Ahmet Sait Atılgan, Melik Altuğ Güngör, Star Gazetesi Ege Bölge Temsilciliğini ziyaret ederek, yeni dönem çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

İZMİR/STAR19 Eylül 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
AK Parti Dış İlişkilerden Star'a Ziyaret
Star Gazetesi Ege Bölge Temsilciliğini ziyaret ederek Bölge Temsilcisi Ahmet Kaplan ile görüş alışverişinde bulundu. Ak Parti Dış İlişkilerden sorumlu İzmir il Başkan Yardımcısı Gözde Keskin, ziyaret esnasında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Yeni dönemde çok yoğun bir programla çalıştıklarını dile getiren Keskin,  Programa göre diğer temsilcilik, konsolosluk ve diplomatik misyon ziyaretlerimiz devam ediyor. İtalyan konsolosluğunu ve Yurt dışı Türkler akraba topluluğunu ziyaret ettik. Ortak projeler düşünüyoruz. Kahvaltılar etkinler ve organizasyonlar yaparak partimizin ilkelerini, misyonunu ve dış politikasını yabancı misyon temsilcilerine tanıtmak istiyoruz. Bu ziyaretler vesilesiyle yabancı misyon ve temsilciliklere partimizin görüşlerini aktarma fırsatı buluyoruz" diye konuştu.
 
Ak Partinin icraatları ile Türkiye'de devrim denilecek değişimler ve dönüşümler gerçekleştirildiğini aktaran Ak Parti Dış İlişkilerden sorumlu il Başkan Yardımcısı Gözde Keskin, yeni dönemde çalışmalarımıza hız verdik. Ak Partinin dış politika görüşlerinin yeterince anlaşılamadığını düşünüyoruz. Yurt dışında Türkiye'ye karşı özellikle uluslararası medya da yoğun bir karalama kampanyasının yürütüldüğünü dile getiren Keskin, bu maksatlı kampanyalarının geçmişin edilgen politikaları yerine yeni Türkiye'nin etken ve bölgesinde önemli bir güç haline gelmesinin önemli bir rolü olduğunu belirterek, "Ülkemize karşı uluslar arası alanda yürütülen itibar suikastlerini bertaraf edecektir. Bu kara propagandalar tutmayacaktır. Biz Ak Parti iktidarının adalet ve bütün ulusların lehine olan dış politikalarını anlatmaya yılmadan devem edeceğiz" dedi.