20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Alptekin ve Baran Çifti Evlendi

EBSO Kurumsal İletişim Müdürlüğü Protokol Birimi'nde görev yapan Şeyhmus Alptekin ile Katip Çelebi Üniversitesi laboratuvar teknikeri Sultan Baran, Dr. Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi'nde attıkları imza ile dünya evine girdi.

İZMİR/ STAR26 Kasım 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Alptekin ve Baran Çifti Evlendi
4 ay önce iş ortamında tanışan ve ağustos ayında da nişan yüzüklerini takan çiftin nikah şahitliğini İzmir iş ve sivil toplum dünyasından 11 önemli isim gerçekleştirdi. 
 
Alptekin ve Baran, Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, İzmir Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu Başkanı Kemal Çolakoğlu, Mardinliler Federasyonu Başkanı Mehmet Şakin Irmak, Anadolu Birliği Genel Başkanı Ferhan Ademhan, AKP İzmir eski Milletvekili Tevfik Ensari, Mardinliler Vakfı Başkanı Rasim Kahraman, işadamı Necip Kalkan, avukat Şehmus Kayapınar ve Zeki Bozgan'ın şahitliğinde nikah defterine imza attı. 
 
EBSO Meclis eski Başkanı Mehmet Tiryaki, EBSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Gökçüoğlu, EBSO Yönetim Kurulu Üyeleri Kamil Porsuk ile Ateş İlyas Demirkalkan ve Fahri Konsoloslar Birliği Başkanı Ömer Kaplan'ın da aralarında bulunduğu iş dünyasından çok sayıda önemli isminde yer aldığı nikah törenine binin üzerinde davetli katıldı. Sultan ve Şeyhmus Alptekin çifti, balayı tatili için İtalya turuna çıktı.