27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

ASİAD girişimci iş kadınlarını buluşturdu

Aydın Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) Kadın Girişimciler Komisyonu girişimci kadınların önünü açmak için çalışmalarına devam ediyor.

STAR/İZMİR12 Kasım 2012 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
ASİAD girişimci iş kadınlarını buluşturdu
ASİAD Kadın Girişimciler Komisyonu Başkanı Ayşe Bakat, girişimci kadınlarla bir araya geldi. Paşa konağında dernek üyesi girişimci kadınlara seslenen Ayşe Bakat, Kadın girişimcilerin sayısı artması bunun için her türlü fikirlere açık olduklarını söyledi. Kadın girişimcilerin eğitimi için her türlü çabayı sarf edeceklerini belirten Ayşe Bakat, “Kadın girişimcilerin de ticarette para kazanması istiyoruz, nihayetinde biz kadınlar da iş yapıyoruz. Fuarlarımıza ve Almanya, Çin ve Şili’ye iş gezisi düzenleyeceğiz. Kadın girişimcilerimizi bekliyoruz. Girişimci iş kadınlarının imkanlarının artması bizi onurlandırır” dedi.

İş hayatına atılan kadın girişimcileri Aydın dışına çıkararak daha geniş ufuklarla ticaret yapmalarına imkan veren iş gezisi ve fuarlara davet eden ASİAD Girişimci Kadınlar Komisyonu Başkanı Ayşe Bakat, Derneklerinin işlerini değiştirmek, büyütmek ve dış pazarlara açılmak isteyen işadamlarımızı temsil etmek üzere kurulduğunu söyledi. Dernekleri bünyesinde kurulan kadın girişimciler komisyonu olarak kadınların iş yaşamlarında daha aktif olmalarını sağlamak ve iş geliştirmelerine fayda sağlamak için çalıştıklarını belirten Bakat, “Özellikle belirtmek istediğim ve komisyonumuzun da en önemli amaçlarından olan iş geliştirme amacını en iyi şekilde görüp uygulamamız için büyük önem arz eden ESİDEF iş geliştirme platform una tam katılım sağlayıp üyelerimize bu fuarda kendilerini ve işlerini geliştirme ile ilgili fikir alışverişinde bulunabilecekleri bir ortamda buluşturma fırsatı yaratmış olacağız. Ayrıca ASİAD’ın düzenli olarak yapmış olduğu yurtdışı gezileri yapmakta ve önümüzdeki süreçte de Almanya , Çin ve Şili gezileri yapılacak bizde aydın kadın girişimciler olarak istenildiği taktirde bu gezilere katılım sağlayabiliriz. Yapılacak olan TUSKON dünya ticaret köprüsü adı altında yapılacak olan zirveye katılım sağlayacağız ve yine burada yapılacak olan ikili iş görüşmeleri ile iş geliştirmede ve yapmakta olduğumuz ticari faaliyetlerimizi geliştirmeye yönelik görüşmelerde bulunacağız.” dedi.