23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Avrupalı Firmalar İzmirli Hazır Giyimcilerle Buluşacak

Ege Giyim Sanayicileri Derneği, (EGSD) Ege Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği işbirliği ile Avrupalı 25 firma temsilcisini Egeli hazır giyimcilerle buluşturacak.

İZMİR/STAR20 Ekim 2014 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Avrupalı Firmalar İzmirli Hazır Giyimcilerle Buluşacak
Avrupa'nın en çok alım yapan ülkeleri arasında yer alan Fransa, Hollanda ve Belçika'dan gelecek olan firma temsilcileri Önümüzdeki ay İzmir'de bir araya gelerek ikili görüşme yapacaklar. Önemli iş bağlantılarına imza atılmasının planladığı etkinlikle, Egeli hazır giyimciler ihracatlarını katlayacaklar.
 
Üyelerinin yeni pazarları tanıması, ihracatlarını artırması için dernek olarak çok farklı etkinliklere imza attıklarını ifade eden EGSD Yönetim Kurulu Başkanı Mukadder Özden, son olarak 16-19 Eylül 2014 tarihlerinde Fransa'da yapılan Paris Premiere Vision Fuarı'na, üyeleri ile birlikte ziyaret organizasyonu gerçekleştirdiklerini söyledi. 
 
25 AVRUPALI FİRMA GELİYOR
Aynı tarihlerdeki Texworld Fuarı'nı da ziyaret ettiklerini açıklayan Özden, "Kasım ayında Ege İhracatçı Birlikleri işbirliği ile düzenlediğimiz alım heyeti organizasyonu ile 25 Avrupalı firma temsilcisini üyelerimizle buluşturacağız. Bu organizasyonla Avrupa'nın en önemli alıcı ülkeleri olan Fransa, Hollanda ve Belçika'dan büyük alım firmalarını İzmir'e gelecek. Burada ihracatçı üyelerimizle iş görüşmesi yapacaklar. Bu görüşmelerin ileriye dönük olarak önemli iş bağlantılarına dönüşeceğini düşünüyoruz. Biz dernek olarak bu konuda her türlü desteği sağlayacağız. Üyelerimizin de bu organizasyon ile yeni müşteriler kazarak, ihracatlarını artıracaklar" dedi.