25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

''Babalar için'' söylediler

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gürçeşme Zübeyde Hanım Huzurevi sakinleri ile personelinin kurduğu 30 kişilik koro ve saz heyeti, 'Babalar Günü' için verdiği konserde profesyonelleri aratmadı.

İZMİR/STAR15 Haziran 2013 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
''Babalar için'' söylediler
İzmir Büyükşehir Belediyesi Gürçeşme Zübeyde Hanım Huzurevi'nin sakinleri, Babalar Günü'nü renkli bir etkinlikle kutladı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Pervin Şenel Genç ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Serpil Keskin'in de katıldığı kutlama programı, Huzurevi'nde kalan yaşlıları hem keyiflendirdi hem de hüzünlendirdi. Genel Sekreter Genç, Huzurevi sakinlerini tek tek ziyaret ederek Babalar Günü'nü kutladı ve Büyükşehir'in onlar için hazırlığı armağanları sundu.

Bu özel günde hatırlanmış olmanın buruk mutluluğunu yaşayan yaşlılar, kutlamanın ikinci bölümünde ise kendileri için verilen müzik ziyafetiyle keyifli anlar yaşadı. Huzurevi sakinleri ve personelinden oluşan 30 kişilik koro, kamelyada bir araya gelen yaşlılar için bir konser verdi. 3 ay önce kurulan ancak haftanın 5 günü yaptıkları çalışmayla kısa sürede profesyonelleri aratmayacak düzeye gelen koro ve saz heyeti elemanları, izleyenlerden tam not aldı. Huzurevi sakinleri, koronun söylediği türkü ve şarkıların hepsine coşkuyla eşlik etti.