20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Beşiktaş Başkanı Orman'dan Mehmet Ağar'a ziyaret

Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman, Susurluk davası kapsamında onanan 2 yıllık hapis cezasını Yenipazar Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda çekmekte olan Mehmet Ağar'ı ziyaret etti.

SEVDE KILINÇ / İZMİR11 Ocak 2013 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Beşiktaş Başkanı Orman'dan Mehmet Ağar'a ziyaret
Ege Bölgesi taraftar derneklerinin Kuşadası'nda düzenlediği panele katılmak üzere Aydın'a gelen Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman, Aydın'ın Yenipazar ilçesindeki kapalı cezaevinde cezasını çekmekte olan İçişleri eski Bakanı ve DP eski Genel Başkanı Mehmet Ağar'ı ziyaret etti. TBMM Meclis İdare Amiri ve MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, sanatçı Ercan Saatçi ve Beşiktaş Spor Kulübü Yöneticisi İhsan Cevahir ile birlikte Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Yiğit'i makamında ziyaret eden Fikret Orman, ziyaret için yazılı izni aldıktan sonra karayoluyla Yenipazar'a hareket etti.

GÖRÜŞME YAKLAŞIK 1 SAAT SÜRDÜ
Fikret Orman ve beraberindeki heyet, Ağar'ın oğlu Tolga Ağar ile birlikte Yenipazar Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gelerek, 25 Nisan'dan bu yana tutuklu bulunan Mehmet Ağar ile görüştü. Yaklaşık 1 saat cezaevinde Ağar ile görüşen Fikret Orman, "Sayın Mehmet Ağar, bizim çok yakın eski bir arkadaşımız, ağabeyimiz ve büyüğümüz. Kendisine ziyarette bulunduk ve biraz sohbet ettik. Geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Kendisini çok sağlıklı ve moralli gördük" dedi.

ALTAY'IN ALINMASI İDDİALARINI YALANLADI
Fikret Orman, Beşiktaş'ın Altay'ı satın alması iddialarıyla ilgili gazetecilerin sorusuna na 'yok öyle bir şey' diyerek cevap verdi. Mehmet Ağar ile dostluklarının çok eskiye dayandığını ifade eden Ali Uzunırmak da, Ağar'ı çok iyi gördüklerini söyledi. Ağar'ın gazete ve kitap okuyarak vaktini geçirdiğini kaydeden Uzunırmak, "Kendisine dostane bir ziyarette bulundum. Bir isteği olup olmadığını sordum. Durumu gayet iyi. Vakit geçirmek için bol bol spor yapıp, kitap okuduğundan bahsetti" diye konuştu.

Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman ve beraberindeki heyet ziyaretin ardından İstanbul'a dönmek üzere Yenipazar ilçesinden ayrıldı.