19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Bornova Belediyesi Huzurlu Bir Bayram İçin Tüm Tedbirleri Aldı

Bornova Belediyesi, Ramazan Bayramı'nı vatandaşların huzur içinde geçirebilmesi için tüm hazırlıkları yaptı.

İZMİR/STAR25 Temmuz 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Bornova Belediyesi Huzurlu Bir Bayram İçin Tüm Tedbirleri Aldı

Bayram öncesinde gıda denetimlerini yoğunlaştıran Bornova Belediyesi'nin pek çok birimi Ramazan Bayramı boyunca iş başında olacak. Temizlik, sağlık, hijyen bakımından her türlü kontrolü yapacak olan ekipler, vatandaşlardan gelen şikayetleri de değerlendirecek. Diğer günlerde olduğu gibi bayram boyunca da temizlik ekipleri 24 saat hizmet vermeye devam edecek. Zabıta personeli de görevinin başında olacak 

Vatandaşlar Ramazan Bayramı'nda da her türlü ihtiyaçları ve şikayetleri için Bornova Belediyesi'ni arayabilecek. Her türlü sorun ve ihtiyacın karşılanması için Bornova Belediyesi Ramazan Bayramı'nda da vatandaşın yanında olacak. Bornova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü'nde görevlendirdiği personel ile vatandaşlara hizmete devam edecek.

Ramazan Bayramı'nda da her zaman olduğu gibi vatandaşların yanında olacaklarını ve hizmet üretmeye devam edeceklerini söyleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bornova Bizim Evimiz sloganıyla yola çıkmıştık. Bu bayramı Bornovamızda, evimizde coşku içinde kutlayacağız. Belediye hizmetlerimiz bayramda da devam edecek” dedi.