19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Buca’da Değişim Sürüyor

Buca Belediyesi tarafından Buca Koop mahallesinde yapımı tamamlanan 4 bin metrekare park 20 Aralık Cumartesi günü saat 13.00‘de açılıyor.

İZMİR/ STAR19 Aralık 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Buca’da Değişim Sürüyor

Parkın açılışına tüm hemşerilerini davet eden Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, 4 bin metrekare alana sahip parkın içerisinde çocuk oyun alanları, oturma bankları, yeşil alan, yürüyüş yolu ve otoparkın yer aldığını söyledi. Buca Koop mahalle sakinlerinin boş zamanlarında spor yapıp hoşça vakit geçirirken çocuklarının ise gönüllerince eğlenebileceği bir alan yarattıklarını söyleyen Piriştina, alanın bir kısmına ayrılan otoparkın ise mahallede ki otopark sorununu ortadan kaldırdığını belirtti.

Park bizden Adı sizden

Başkan Piriştina, Buca Koop mahallesinde yapımı tamamlanarak açılışa hazır hale gelen parkın ismini ise hemşerilerine soruyor. Başkan Piriştina, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı ‘Park bizden Adı sizden’ sloganıyla parkın ismini Bucalı hemşerilerinin belirlemesini istediğini söyledi. Piriştina, gelen istekler üzerine parkın adına yakışır bir isim ile adlandırılacağını belirtti.