25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

''Çocuklarımızın eğitimi için her fedakarlığı yaparız''

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Esentepe Mahallesi'nde bulunan Mehmet Akif Ersoy Bilgi Evi ve Kurs Merkezi'nde eğitim alan öğrencilerin velileriyle bir araya geldi. Veliler memnuniyetini anlattı, Başkan Zolan mutlu oldu. Başkan Zolan, 'Sizlerden çocuklarınızın gelişiminde merkezin etkisinin büyük olduğunu duymak bizi mutlu ediyor' dedi.

MURAT ACAR23 Mayıs 2013 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
''Çocuklarımızın eğitimi için her fedakarlığı yaparız''
Esentepe Mahallesi'nde bulunan Mehmet Akif Ersoy Bilgi Evi ve Kurs Merkezi'nde eğitim alan öğrencilerin velileriyle bir araya gelen Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, velilerin istek, görüş ve önerilerini dinledi birçok konuda kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdı. Toplumun her kesimiyle bir arada olmaya özen gösteren Başkan Zolan, bu kez Mehmet Akif Ersoy Bilgi Evi ve Kurs Merkezi'nde eğitim alan öğrencilerin velileriyle bir araya geldi.

BİLGİ EVLERİNİN SAYISI ARTMASI İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Yoğun katılımın gerçekleştiği toplantıda konuşmasına velilere teşekkür ederek başlayan Başkan Zolan "Katılımın bu denli yoğun olması çok güzel. Her şeyden önce geldiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Bir ikinci teşekkür ise çocuklarınızı bize güvenerek bu eğitim kurumuna gönderdiğiniz için. Biz çocukların ve gençlerin eğitimine ayrı bir önem veriyoruz. Bu konuda birçok projeyi hayata geçirdik. Bugün sayısı 8'e ulaşan Bilgi Evi ve Kurs Merkezlerimiz de en önemsediğimiz projelerimizden. Şu an Denizli'nin farklı bölgelerinde hizmet veren bu kurumlarımız tam kapasite ile çalışıyor. Sayısının arttırılması için de çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

"HER TÜRLÜ ÖNERİ, İSTEĞE AÇIĞIZ"
Eğitimin önemine işaret eden ve bu konuda Denizli Belediyesi'nin büyük gayretleri olduğunu dile getiren Başkan Zolan, "Denizli Belediyesi olarak hangi aşama olursa olsun, eğitim söz konusu olduğunda yapamayacağımız fedakarlık yoktur. Geleceğin Türkiyesi çocuklarımızın, gençlerimizin elinde şekillenecek. Bu nedenle eğitime ayrı bir önem veriyoruz. Öğrencilerimizin bilim ve teknolojiyle donatılarak, evrensel değerleri taşıyan bireyler olabilmesi ve gelecekte dünyadaki muhtemel rakiplerinizden her zaman önde yer alması için elimizden geleni yapmak zorundayız. Denizli Belediyesi olarak okul yaptırmak, kitap, eşofman dağıtmak, okulların fiziki yapılarının iyileştirilmesi, çevre düzenlemesi ve öğrenim yardımı gibi birçok alanda eğitime destek veriyoruz. Çünkü çocuklarımıza sahip çıkmalıyız. Eğitim söz konusu ise bizim için akan sular durur. Bu konuda yapamayacağımız hiçbir şey yok. Her türlü öneriye, isteğe açığız. Yaz döneminde de çocuklarımızın bu merkezlerden yararlanması için planlamalar yapıyoruz. Ders dışında çocuklarımızın farklı alanlarda da hem eğlenecekleri hem de bir şeyler öğrenebilecekleri kursların verilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz " diye konuştu.