25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Denizli Belediyesi caddeleri yıkıyor

Denizli Belediyesi, 'En Temiz Kent'e yakışır şekilde caddeleri de yıkayarak temizliği aralıksız sürdürüyor.

MURAT ACAR21 Mayıs 2013 Salı 07:00 - Güncelleme:
Denizli Belediyesi caddeleri yıkıyor
Denizli Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, tüm ekiplerle beraber kent sınırlarındaki tüm mahallelerde, ticari alanlarda ve sanayi bölgelerindeki genel temizliğini sürdürüyor. Bu temizlik çalışmaları ile birlikte yıkama programına da devam ediyor.

En Temiz Kent olan Denizli'de daha sağlıklı ve temiz yaşayabilmek için yapılan temizlik, yıkama çalışmalarının etkin olabilmesi için Vatandaşlarından da desteği gerekiyor. Vatandaşların, atıklarını düzenli bir şekilde kendilerine belirtilen gün ve saatlerde çıkarmaları, moloz türü atıklarını ise rast gele sokaklara ve boş arsalara atmamaları, cadde ve sokaklara yerleştirilen çöp kutuları, geri dönüşüm kumbaralarını daha yaygın şekilde kullanmaları en büyük desteler arasında yer alıyor. Daha temiz bir Denizli için el ele vererek sürdürülebilir bir 'En Temiz Kent' başarısı hedefler arasında yer alıyor.

Bu arada vatandaşların çöp, temizlik ve diğer atıklarla ilgili her türlü sorunu için 266 24 05 numaralı Atık Danışma Hattı'ndan yetkililere ulaşabileceği bildirildi.