26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Denizli İl Özel İdaresi 2 kişiyi sevindirdi

Denizli İl Özel İdaresi Güney İlçesi'ne bağlı Parmaksızlar Köyü'nde ve Çivril İlçesi'ne bağlı Kızılcayer Köyü'nde 39 yaşındaki Hatice Karadaş'a ve 58 yaşındaki Mehmet Yormaz'a akülü tekerlekli araç hediye etti.

MURAT ACAR15 Şubat 2013 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Denizli İl Özel İdaresi 2 kişiyi sevindirdi
Denizli İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin, İl Özel İdare Genel Sekreteri Adem Oklu ve Çal il Genel Meclisi Üyesi Mehmet Duman, Güney İlçesi'ne bağlı Parmaksız Köyü ve Çivril İlçesi'ne bağlı Kızılcayer Köyü'ne gitti. Güney İlçesi'ne bağlı Parmaksızlar Köyü'nde 58 yaşındaki Mehmet Yormaz'a ve Çivril İlçesi Kızılcayer Köyü'nde yaşayan 39 yaşındaki Hatice Karadaş'a akülü tekerlekli araç teslim edildi.

Özel İdare Genel Sekreteri Adem Oklu "İl Genel Meclisimiz 2012 yılında bir karar aldı. Bu kararla hastaneden alınan raporlar da doktorlarımızın akülü araç kullanabilir belgesini getiren vatandaşlarımıza il özel idaremiz tarafından akülü araçlarını teslim ediyoruz. Akülü araç dağıtımında bugünkü vatandaşımız 9. kişi onların sevincine ortak olmak için buraya geldik " dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin ise " İl Genel Meclisi'nin çok farlı çalışmaları var ve bu projemizi de 2012 yılında hayata geçirmeye başlamıştık. Yatırımlarımız yollarda, içme sularında ve okullarda yani her hizmetimiz insan için diye hareket ediyoruz. İnsan merkezli hareket ettiğimiz projelerimizden biri olan bu akülü araç projesi de çok önemli. 4 yıldır engelli olan Mehmet amcamıza da sevindirmek için buraya geldik" diye konuştu.