27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Denizlili kadınlara 'Altın' bilgiler

Denizli Belediyesi Kadın Meclisi 2013 yılının ilk aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen geniş katılımlı toplantıların bu ayki konuğu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın oldu. Altın, Denizli'de sürdürdükleri çalışmalar hakkında Kadın Meclisi üyelerini bilgilendirdi.

MURAT ACAR16 Ocak 2013 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Denizlili kadınlara 'Altın' bilgiler
Denizli Belediyesi Kadın Meclisi, her ay düzenli olarak yapılan geniş katılımlı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Kadın Meclisi, 2013 yılının ilk toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın'ı konuk etti. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen toplantıda Altın, Denizli'de sürdürdükleri çalışmalar hakkında Kadın Meclisi üyelerini bilgilendirdi.

"TÜM DENİZLİLİ KADINLARIMIZI TOPLANTILARIMIZA DAVET EDİYORUM"
Toplantının açılış konuşmasını yapan Kadın Meclis Başkanı Fatma Kılınç, aylık toplantıların her ayın 2. Pazartesi günü saat 11.00 - 13.00 arası Çatal Çeşme Oda Tiyatrosu'nda yapılacağını ve her toplantıda farklı konu ve konukların yer alacağını söyledi. Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Kadınlarımız, Erkeklerimizden; Daha çok aydın; Daha çok feyizli; Daha fazla bilgili olmak mecburiyetindedir" sözünden yola çıkarak bu toplantıları organize ettiklerini dile getiren Kılınç "Kadınlar için çok önemli projeleri hayata geçiren Kadın Meclisimiz öncelikle kadının sosyal hayata daha çok katılımını sağlamayı hedefliyor. Bu katılım için ise bilgiye ihtiyacımız var. Atatürk'ün 'Kadınlarımız, Erkeklerimizden; Daha çok aydın; Daha çok feyizli; Daha fazla bilgili olmak mecburiyetindedir' sözünden de yola çıkarak kadınlarımızı bilgilendirmek adına bu toplantıları her ay gerçekleştireceğiz. Bu toplantılarda farklı konu ve konukları kadınlarımızla buluşturarak, bilgi sahibi olmalarını sağlamayı hedefliyoruz. Böylece kadınlarımız toplumsal yapı içinde ben de varım deme cesaretine ulaşacak. Tüm Denizlili kadınlarımızı toplantılarımıza ve meclis çalışmalarımıza davet ediyorum. 2013 yılının ilk toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın'ı konuk ediyoruz. Davetimizi kırmadığı için kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Toplantıda daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın, Denizli'de sürdürdükleri çalışmalar hakkında Kadın Meclisi üyelerine bilgiler aktardı. Sivil toplum örgütleri ile uyumlu bir çalışma sergilediklerini bu uyum sayesinde Denizli'de çok önemli başarılara imza attıklarını dile getiren Altın, "Denizli'de müdürlük olarak çok önemli işlere imza attık. Bu başarıda özellikle sivil toplum örgütlerinin katkısı büyük. Çünkü o örgütlerde çalışan her birey bizim sokaktaki gözümüz. Çevresine duyarlı vatandaşlarımızın uyarıları ile bizlerin haberdar olmadığı pek çok yardıma ihtiyaç duyan insanımıza ulaşma şansımız oldu. Yaptığımız projelere yine bu sivil toplum örgütleri destek verdi, fikirlerinden yararlandık. Kadın Meclisimiz de bu projelere ve çalışmalar büyük destek oldu. Bu nedenle tüm Kadın Meclisi üyelerine teşekkürlerimi iletiyorum. Bundan sonra da ortak çalışmalarımız artarak devam edecek" diye konuştu.